Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz gerisz23 #82997 üzenetére

    Köszi (többieknek is)!

    Nekem csak kb. 40m2-nyi fal van, glettelésben van már rutinom (anno a második szobámban a festő csettintett hogy ő se csinálta volna szebben, és ezt tanúsítom mert a harmadik szobát már ő csinálta, hátőőőő... :DDD), az három napi munka volt nekem egyedül, egy kicsit nagyobb helyiségben, de főleg azért, mert a falba volt ivóvdva valami szmötyi és folyton ledobálta foltokban egy 2-3 m2-en, háromszor húztam újra azt a falat).

    Ha van idő, tükörre megcsinálom én is, most idő sincs, és igény sincs rá, viszont egy réteg 3-6-os glett az pont tökéletes lesz a mostani, 35-40 éve a Hold krátereivel (gondolom szándékosan) dizájnolt vakolatot simára húzni. (a másik amit nem értek, szintén a '80-as évek építésének öröksége, hogy a "sarkok" azok ívesen vannak megcsinálva - nooormális?)

    De hiszek neked/tek, valahogy megpróbálok még egy nap szabadságot intézni, a félbehagyás még annál is rosszabb lenne (illetve nem opció), mint ha így maradna :)

    (#82998) Mawyx én szívesen csinálnám, főleg annyiért, amennyit elkérnek mostanság érte :) Csak szakmát kéne váltani, ahhoz meg golyókat kéne növeszteni :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák