Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz kelly416 #57209 üzenetére

    "Ha valakinek nincs jó kedve, a tücsök is felnyomja a plafonra, ha meg akar békélni a környezetével, a hatodikon is megtud, ez viszont saját tapasztalat."

    Sajnos (valószínűleg örökletesen) olyan a természetem, hogy borzasztóan felviszi a vérnyomásomat, ha zavarnak, és sajnos pl. a fűnyíró meg a flex nem zavar, szívesen laknék is családi házas környéken (csak nem volt kedvünk* hozzá), ellenben a lépészajok, székhuzigálás baromira felhúznak, főleg hogy a falak is remegnek bele. Pedig én nagyon akarnám, hogy ne idegeskedjek fölöslegesen... :)

    Laktam már több panelban, téglaházban, koleszban, sose volt olyan zajos felső szomszédom, mint a (sajnos) most már állandó lakásunkban. Sőt, sose volt zajos a felső szomszédunk, valahogy minimális motoszkálás szűrődött le mindig.

    Itt valószínűleg még az ezeréves parketta van lent neki, ami kb. egy hangfalként erősíti lefelé a zajokat - nem volt még pofám bekéredzkedni hozzá hogy megnézzem és feltépjem. De fél év után kb. a kapjak agyvérzést, vagy költözzek el fíling.

    Kár hogy ilyenekre (pl. lakások hangszigetelése) nincs állami támogatás, nem érvényes a panelprogram etc.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák