Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz #46372352 #47177 üzenetére

    Hello

    Értem amit mondasz, az a baj régen a LED izzó nagyon gyerek cipőben járt indulva a DIP-ledesektől.
    Egy anno 2,5-3W-os led izzó valóban 3-4ezer FT ba került és az volt a GAGYI izzó... mert a jó minőségű 6-7ezer FT-volt. 3W körülbelül 20-25W-nak felel meg.
    GU10-esben 12-15W-os izzóról még csak nem is hallottam, ezek a tipikus adjuk el, a neten nagyon jó hangzik a 15W.. maximum 5W lehet a teljesítménye.
    Nem mondom, hogy olcsóból nincs jó és fordítva. De azért általában a jó az jó, de nagyon nehéz megtalálni ami jó árban és minőségben is.
    A mai led izzók GU-10-ben 4,5W-os az átlag nálunk durván 1200ft.
    Illetve a legerősebb most 7W-os aminek azért már tényleg komoly fénye van. 1800körül.
    Minden LED-re 1 évet vállalunk de mivel a cégekkel jó viszonyba vagyunk "ismerősnek" szinte bármikor kicseréljük.

    local1
    Nem kell bemutatni a kereskedelemre nagy részben jellemző, hogy bunkó a kiszolgálás.
    Majdnem nyugodt szívvel (kivéve ha nagyon rossz napja van valakinek :DDD )(vagy ha a vásárló megkívánja ;] ) merem mondani, hogy a mi családi vállalkozásunkban ilyen problémák nincsenek.
    (már csak pont ezért is mert saját)
    (Erről eszembe jut egy story, öreg pali bejön 1db 15FT-os dobozt kért, kérdezem mit adhatok még... azt mondja szögelhető bilincs, mutatom... 150ft a csomag 20db... neki csak 5db kellene... hát mondom sajnos nem bontjuk de csak 150ft valahova biztos jó lesz még... áá nem ő nem kéri... jó vissza megyek a pult mögé.. ismét kérdezem, hogy más valamit adhatok-e.. azt mondja egy doboz. Mondom az itt van már idetettem az asztalra, mást esetleg? Erre hangosan rámförmedve hogy az egész család oda kapta a fejét
    "egy dobozt kértem nem igaz hogy nem fogja fel!!" én meg persze ilyenkor sajnos nem húzom meg magam.. mondom uram csak megkérdeztem kér e még valamit... erre ő hogy ő csak egy dobozt kért mit nem értek rajta... na mondom jólvan.. majdnem visszahúztam a dobozt, hogy elnézést nem tudok adni.)

    Nagyon jól mondod, nem kell gagyit árulni. SŐT azt se értem hogy sokszor a Gagyi termékeket HOGY NEM TILTJA BE A FOGYASZTÓVÉDELEM....

    Mi mindenben úgy vagyunk,hogy inkább legyen drágább de gagyit soha nem tartunk.
    Sajnos így is belefut néha az ember de 2 nagyobb szériahibás LED izzón kívül (amit utólag rossz-jó-tól kezdve mindent cseréltünk) a többségben kimerem jelenteni hogy a selejt aránya körülbelül 2%.
    Ennek következményeképp egy 5W körüli GU10-es izzó nem 600-800 ft hanem 1200 körül van vagy mondjuk E27-ben egy 10W körüli izzó nem 1200-1400 ft hanem 1900ft...

    A LED szalag ami nagyon mocsadék dolog még... abból szinte csak szar minőségű van megfejelve azzal hogy mindenki használja majdnem 0-24-ben de a megfelelő Hűtés miatt az Aluminium profilt már senki nem viszi el... aztán jön a hőbörgés hogy elment a fénye meg stb stb..

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák