Új hozzászólás Aktív témák

  • Nkboy

    senior tag

    válasz batagy #36501 üzenetére

    Jó az alu redőny, csak dupla áron van.
    A lamellák össze vannak fűzve oldalt ("arriterezés") általában alu, és motoros redőnyöknél alkalmazzák. Ha egy műanyag redőny megfelelően van használva, nincs rángatva ész nélkül a gurtnival, akkor kevés az esély, hogy oldalirányban elcsúszkáljanak a lamellák.

    Hátlap meg általában a vakolható redőnyöknél szokás. A minden alu, ezt nem értem, mert a redőny dobozok lemezből vannak.
    A kefének, zajcsillapító szerepe van.

    A toktoldó, meg azért kell oldalra, hogy a spaletta és az ablak között elférjen az automata (csévélő). Magyarán, hogy teljesen ki lehessen nyitni az ablakot, nem csak félig-meddig. Sajnos sok helyen kihagyják, ilyenkor van az amikor kinyitják lendületből az ablakot, már töri is le az automatát.

    pjen: A motoros redőny egy nagyon jó, és kényelmes megoldás. Csak nem olcsó mulatság. Ha jól tudom a legolcsóbb csőmotor 36.000 pénz. Utólagosan az áramellátást kicsit macerásabb megoldani.

    Aki fehér redőnyben gondolkodik, és nincsenek extra igényei, annak szerintem bőven jó, a müa. redőny. Szinezett redőnynél az alut célszerű választani, főleg sötét szín esetén.

    [ Szerkesztve ]

    A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással

Új hozzászólás Aktív témák