Új hozzászólás Aktív témák

  • AmunRa

    aktív tag

    válasz csibor #35816 üzenetére

    Ha tetszenek a frontok akkor jó ár. Nagyon sok hibás előlapunk volt az első házban 2x mentem vissza cserélni. Most meg csak vázat vettünk, ott a sütő feletti áthidaló fém rozsdásan volt lefestve. De inkább az volt a gáz, hogy az Ikea új vázat csinált, ajtókat nem lehet venni. Most asztalossal kell majd csináltatni, ami nem olyan nagy gáz, mert nincs rendes szép fa frontjuk. Kicsit bukóság az Ikeától, mert ugye megveszed elviszed összerakod örülsz.
    Nekem sok gond volt a minőséggel anno. Asztal lábat 3-at bontottunk Budaörsön, amikor visszavittem mert hibásak voltak, mind rossz volt. Az étkező székeket úgy pácolták, hogy a faceruzás jelölések benne voltak, elég sok vonal, jelölés. 6-ból 2 széket bontottam, mindkettő. A többit nem bontottam.
    Beszéltem egy asztalossal, aki mesélte, hogy az Ikea milyen minőséget vár el (nem nagy igények) és, hogy mennyit fizetnek ezért.
    Vannak ott nagyon jó dolgok jó áron, de nyitott szemmel kell járni és mindent átnézni alaposan.
    Amúgy mindent vita nélkül cserélnek! Ez pozitív dolog nagyon!

    Ui: Most néztem, hogy olcsóbb frontokat néztél. Lapszabászat olcsóbb, de nem sokkal, nagyon gyorsan össze tudod rakni. Idő pénz és nem kell barkácsolni sokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák