Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz bandi0000 #137574 üzenetére

    Zalakerámiát soha többet. Az előző lakásba azt tettünk, tudtuk, hogy tesztgyártás, félár alatt elhoztuk, néhányon voltak kisebb-nagyobb pöttyök. Tűszúrásnyitól a borsónyiig, homogén egyszínű, de amúgy ilyen narancshéj textúra. Nem lett volna ezzel gond, ha a burkoló nem például szemmagasságba rakja a zuhanyzóban, meg a WC-ben. Meg válogatja, mert színenként 3-5 doboz maradt bontatlanul...
    A mostani lakásba padlóburkolatot vettünk, szintén Zalakerámia, ezútta első osztályút. A 333×333 mm-es lapok közt volt olyan, ami az utolsó 10 centin meghajlott, mintha a sarkánál fogsz egy már felpuhult linzerkarikát, ami a saját súlya alatt meghajlik. Nem is volt méretpontos, 1-2 mm volt benne. Le lett rakva, színben passzoló fugával a méretpontatlanságot nemigazán venni észre.
    De több ismerősöm is, aki néven nevezte a Zalakerámia gyártót, hozzátett valami negatívumot.

    Ellenben Praktiker saját márkás lapok jók. Nem drága, műszakilag rendben van, csak hát nem túl nagy a választék sem méretben, sem színben. Ellenben Glamour kupon -20%.
    Sok helyen néztünk szét, a 4-5 ezerért vett lapok az árat figyelmen kívül hagyva is dobogósok voltak a tetszik-skálán, 12-18k-s lapok mellett.
    Falburkolatunk ilyen most, csak azért szidták, mert kurta kemény. Vágni se volt egyszerű, fúrni se. :D

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák