Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    Nem nagyon talalok jobb temat, ha tudtok jobbat ne tartsatok magatokban ;] . Szoval, ismeri valaki direktben/ismer valakit aki ismeri a butor4you.hu weboldalt es rendelt onnan es rendben volt?
    Tortent ugyanis hogy rendeltem egy U-alaku kanapet a butor1.hu-rol multhonapban 19munkanapos szallitassal. Visszaigazoltak, majd 3-4nappal a szallitas elott kitalaltak hogy storno a gyarto mar nem gyartja a termeket. Valasszak masikat aminek az arabol 5% engedmenyt adnak... jo-jo de egyik sem tetszik es 30%-al dragabb minden.
    Egyik magyar kanapes cegnel sincs olyan ami jo lenne. Legalabb 2 de inkabb 3 kanapebol tudnam osszerakni amit akarunk. A butor4you-nal van egy teljesen jo alap: [link] amit feltunoen szep aron adnak es egesz jol testreszabhato. A gondom hogy semmit de abszolut semmit nem talalok a boltrol.
    - tort magyar forditas dehat nem magyar bolt, de alapvetoen letezik a google maps alapjan
    - a megadott ugyfelszolgalati telefonszambol ketto kulonbozo van de egyik sem elo (barmelyiket hivom csak egy sipolast kapok 30mp semmi utan)
    nem igazan szeretnek majd 700eFt-ot kidobni az ablakon hogy aztan ne kapjak semmit, de amiket itthon arulnak az.... na mindegy biztos van akinek tetszik hat en egyet sem talaltam :D.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák