Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Flowtation #115614 üzenetére

    Mindkettőt kell kezelni. Egyik családtag a Zebra 5-öt vette otthonra, vagy legalábbis azt a fazont, a gyártót nem tudom, viszont ő gyárilag lakkozva vette.
    A másik az íves üveges fazonokból választott, kezeletlenül, üvegbetét nélkül. Ahova nem volt nagyon sürgős, oda üveg is csak 3 évvel a beépítés után került. Ami sürgős volt, azt 6-8 hónappal a berakás után kente egy réteg lakkal. Felhúzva a fa szőreit, lelakkozva a használat ujjnyomait...
    Olcsóbb akkor lesz, ha van időd és tehetséged megcsinálni a felületet abban a minőségben, ami az igényed. Nekem nincs, egy asztalos, vagy piktor meg pénzért dolgozik.

    Nekem CPL ajtóm van a Borovitól. Átfogó tok, nem pallótok, igényesebben néz ki, egységes a borítás. Az ajtólapokkal nincs gondom, az ajtófélfa viszont a falcban nincs lekerekítve, a dekorfólia a konyhaajtónál már elvált ott, ahol a porszívóval találkozik.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák