Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz z0d1@Ku$ #109668 üzenetére

    Mennyezetfűtésnél a fejeden izzadsz, miközben a lábadról felfázol. Persze ez sarkít erősen, de fogadd el, hogy nem egyenletes a hőérzet önmagában mennyezetfűtlssel. Kell mellé valami, padlófűtés például, vagy hagyományos radiátor, esetleg szegélyradiátor.
    Persze, hogy a padlófűtést lefogja a teli talpas bútorzat, de gondolom, szőnyeget sem terveztek. De ha nem fűtöd, hideg pontok alakulhatnak ki és penészedhet.
    Személy szerint nagyon nehezen szoktam meg a padlófűtött szobában való alvást és igazán pihentető alvás csak elvétve volt telente. A saját hálómba tuti nem raknék padlófűtést.
    Hűtésre ha nem felelel meg sem a klíma, sem a fain coil, akkor marad a mennyezethűtés.
    Fürdőbe mindenképp raknék szárítós radiátort.

    Több fűtési kört csinálnék, hőcserélővel, külön szivattyúkkal elválasztva a radiátoros és padlóba, mennyezetbe épített köröket. És ha már húzok padlófűtést, akkor bizony minden ablakhoz felállnék radiátorhoz is. Inkább elvakolnám a dugózott csövet, de legyen lehetőségem.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák