Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz BullZeye #104834 üzenetére

    Olyan isten nincs, hogy egy komplett házat nem lehet a szolgáltatásból kizárni. Fél óra kevés amúgy, el kell égetni a csőben lévő gázt, mielőtt megnyitná a csövet és ha egyben van a 10 emelet, az azért térfogat.

    A hivatalos módja a gázterv, elszívó, légbeömló, mágnesszelep.
    A nem hivatalos módja, hogy kijön egy gázos hegesztő, leveszi a bilincset, a könyöknél, vagy alatta rámelegít, arrébb rakja a bilincset és felfogatja, de szerintem csak függőlegesen és vízszintesen szabad csak vinni a gázcsövet, ezért hajlít egy hosszabb szárú L csövet és lecseréli a mostanit.
    Nálunk a legutóbbi megoldás volt 7-8 éve, a függőleges leálló ment arrébb kb 1 métert. 45 k szívességből, feleségem egyik kolléganőjének a férje volt az elkövető. Készen kapta az L alakú csövet hajlítva, festve, csappal a végén, neki csak vágnia, hegesztenie és bilincselnie kellett. Egy kb A4 méretű azbesztlapot tett fel a falra a toldásnál, hogy a frissen festett falat megvédje, nem is látszott rajta semmi.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák