Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    Urak!

    Nem akarom ismételni itt magam,ok jutányos ár a 15k egy 640-es usb3-ért. De elitebb gyártók cuccai se sokkal drágábbak,pl Samu S2 640 GB 3.0 17k,az is 3 év garival,több színben,progival,gyorsabb is sokkal.

    Ha csak egy külső 2,5" kell gyorsan (helyben Aldiban),olcsóbban vmivel,nem kell szoftver hozzá,akkor jó bőven ez is,vehetitek,ha ennyire tetszik!

    Viszont,ha vkinek fontos,h dizájnosabb,több színben elérhető,ajándék tokkal,szoftverrel felszerelt (pl.auto backup,titikosítás),640 GB-nál nagyobb,usb 3.0-n gyorsabb cucca legyen,akkor nem feltétlenül ez a legjobb vétel!

    Korábban vett vki 500-as teviont,wd a belseje ugye, kb 70-77 MB/s tudott max 3.0-nán,igaz eredeti WD my passport se sokkal/nagyon gyorsabb. Viszont pár 5400 rpm-es cucc,mondjuk Silicon Power A80,Transcend SJ25D,ami simán 85-95 MB/s tempót tud,a Samu S2 7200rpm-el meg akár 100 MB/s fölött.

    Nem szólok én bele többet senki dolgába,(végén még megköveztek itt,mit kötekedek folyton), saját pénze,döntése mindenkinek,de,ha már tizen-huszon akárhány ezret kicsengetünk érte,én törekednék a lehetőségekhez képest a lehető legjobb termék megvételére és ha csak pár ezer árdiffi van,akkor elgondolkodnék rajta,nem-e inkább a másikat...

    További szép napot! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák