Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz choco01 #19816 üzenetére

    Szia!

    Korábban már volt szó arról, hogy 2 TB-os tárkapacitásnál mindkét fizikális méretű (2,5" & 3,5") típus szóba jöhet. Pláne, hogy a 2,5 colos modelleknél az alábbi cikk alapján már 5 TB a plafon.

    Az Elements Desktop 3 TB-os modelljéről korábban készült egy teszt. Hogy most milyen HDD-vel szerelik, illetve a 2 TB-os változatát, azt nem tudom. De valószínűleg az átcímkézett WD Blue, vagy Red. A 3 TB-os My Book belseje újabban pl. az utóbbi.

    A másik említett modell az egyik legjobb ár-érték aránnyal bír, bár korábban vegyes tapasztalatok voltak vele —► [link], [link]. De ezek alapján nem feltétlen lehet általánosítani, illetve hibás terméket elvileg minden gyártónál ki lehet fogni. Egyébként a két márkanév lényegében egy terméket takar, ahogyan a 2,5 colos modelleknél is —► [link].

    Vannak bizonyos előnyök / hátrányok a gyári kompakt külső merevlemezeknél, illetve a külső házas megoldásoknál is. Ezek az összefoglalóban említve vannak. A megbízhatóság pedig olyan dolog, amit nem feltétlen lehet minden esetben a fizikális méret, illetve a kiszerelés alapján egyértelműen megállapítani. Pláne, hogy a megfelelő használaton is sok múlik. Illetve a legbiztosabb megoldás eleve az, ha a fontos adatokról biztonsági másolatokat készítünk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák