Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz szkutyi #6209 üzenetére

    Ideális esetben a PC kikapcsolásával a dokkoló / külső ház is kikapcsol, ha nem, akkor a rajta lévő tápkapcsolóval lehet áramtalanítani. Ha van rajta tápkapcsoló, akkor nem világos ez az "el van rejtve", meg hogy miért ne lehetne azt használni.

    A HDD-knek elvileg valóban a vízszintes elhelyezés lehet a legideálisabb, de ugyanakkor lehet vertikálisan, függőlegesen állítva is használni, nem adnak meg a gyártók erre vonatkozóan megkötést (bővebben). Vagyis itt nem arról van szó, hogy egyáltalán nem lehet, nem szabad függőleges helyzetbe állítva használni, ebben a topikban is többen használnak évek óta 3,5"-os HDD-ket dokkolóba téve és nincsen emiatt probléma, csak ezért szvsz felesleges a dokkolót külső házra cserélni.

    Itt inkább maga a HDD lehet problémás, mármint hogy a WD Blue sorozat elvileg gyengébb eresztés mint pl. a Red és a Purple. Az viszont pozitívum a WD40EZRZ esetében, hogy elvileg CMR és nem SMR a The HDD Platter Capacity Database adatbázisa alapján.

    A HDS programban a speciális lemez funkciók, a fejlett energiagazdálkodás normál esetben nyilván USB-s csatlakozásnál is működik és állítható. Ahol nem, ott vagy a programban van erre vonatkozó korlátozás ha a próbaváltozat van használva, vagy maga a HDD nem támogatja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák