Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Borderlands 3
- Battlefield 2042
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Nem nagyon rendeltem eddig külföldről, csak kisebb dolgokat. Kérdésem, hogy ha Angliából rendelek, akkor van-e bármilyen olyan költség, ami felmerülhet később? Nem szeretnék kézbesítéskor meglepődni, ezért kérdezem.
Alább egy példa:
Goods total £499.00*
Delivery costs £26.76*
Total value excluding VAT £438.13
Total VAT at 20.00 % £87.63
Total order value £525.76Tehát a neten kifizetem eme összeget bankkártyával, és csak várom a futárt? Jól értelmezem?
Amúgy a kinézett áruházak: Caseking és az Overclockers UK. tehát eme két bolt esetén érdekelne a vásárlás menete."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Chaser #87813 üzenetére
Nem, magánszemély vagyok. Hardvert rendelnék.
És azt honnan tudom meg, hogy honnan jön?
Van a termék, meg ugye a fenti összegek. De honnan tudom a származását? Vagy utólag kiderül, hogy Kínából jött, oszt plusz 50k?
Ha gondolod, privátban elküldöm a teljes képet a rendelésről.
Angliát meg azért húztam alá, mert ugye megy a Brexit ügy, nem szeretnék itt sem utólag egy import vámmal szembesülni...[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
-
Hunork
veterán
Ok, elolvastam mindent, és köszönöm az eddigi válaszokat. Csak megerősítésként:
Overlockers, angol áruház. Még EU szabályok vonatkoznak rá. Megrendelem, kifizetem, szállítási díjat is, és más egyéb költségem akkor nem keletkezik, ugye?
Íme a válaszuk:
This will be shipped from the UK and will incur a shipping cost as seen in the basket.
As for import charges, please contact your local tax and customs authority and they will be able to advisecsak, hogy ne legyen gubanc, ezért kérdezem meg még egyszer.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Beni2360 #87837 üzenetére
Én is így vélem, és megerősítettek máshol is.
Már úton van, London mellől indult. DPD hozza majd.[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
-
Hunork
veterán
válasz snake1977 #87856 üzenetére
Nos kérem, ma megjött a csomag.
DPD Europe Classic. Hogy pozitív is legyen.
Angliából rendeltem (tehát nem Kína, Kambodzsa...) pénteken. Kártyával kifizettem, ma megjött (két nappal előbb a jelzett időpontnál), sms-ben megadott időtartam alatt, sértetlenül, semmilyen plusz költség nélkül.
A magyar árakhoz képest spóroltam több, mint 50k-t. Annyi a "hátrány", hogy kell vennem UK-EU hálózati átalakítót, de ez plusz 3 ezer, oszt jól vagyunk."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
5 db kell plusz futár, nincs kedvem Csepelre autózni a háromkerből...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Revolut
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Crucial DDR4-2400mhz Laptop memoria ,szép állapotban 1 hónap garancia
- Intel Core i3-6100 Processzor ( 2 mag/ 4 szál)
- GAMER PC: i9 14900KF /// 64 GB DDR5 /// RTX 4090 24 GB /// 2 TB NVME + 8 TB
- ESHARK GURUWA 15,6" gamer merevített hátizsák powerbank csatlakozás, új
- Logitech K750 MAGYAR ISO HU kiosztással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest