Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    Sziasztok!
    Rendeltem egy angol webshopból az autómhoz egy hűtőt, az olcsó műanyag tankos/alumínium bordás hűtőkkel tele van a net viszont én a gyárival megegyező kivitelű réz bordás hűtőt akartam (nem egy tömegautó úgyhogy itthon esélytelen), és ennél a boltnál találtam viszonylag elfogadható árban (fent vannak ebayen is 99,6%-kal, gondoltam talán nem lesz gond)
    A honlapjukon a leírásban nem tértek ki arra, hogy fém vagy műanyag tankos, viszont van fent egy másik tétel kb. fél áron aminél kiírták, hogy plastic, szóval gondoltam ez normál fém kivitelű, viszont azt egyértelműen kiírták, hogy "standard copper cord".
    Megjött a csomag, belül a hűtő csomagolásán ahhoz a termékhez tartozó cikkszám van, amit rendeltem, viszont kibontva egy olcsó kínai gagyi műanyag/alu hűtő van benne.
    Tehát a helyzet, hogy van egy sz@r minőségű húszon ezres hűtőm több mint 60k-ért, ami akkor sem kéne, ha visszaküldenék a különbözetet, visszaküldeni méretéből adódóan meg egy vagyon lenne a magyar postával. Szerintetek milyen lehetőségeim vannak? Írtam nekik de eddig nem igen válaszoltak.

    A csomagolás amúgy 100%-ig korrekt volt, karácsonyi ajándékot is küldtek meg mindenféle katalógusokat, szóval nem vagyok benne biztos, hogy át akartak vágni, lehet csak elkevertek valamit -mondom, a belső csomagoláson a jó cikkszám volt, több helyen is, csak a termék nem az, amiért én kifizettem a felárat az olcsó gagyihoz képest-, de ez így nagyon nem ok, azért nem 1-2k Ft-ról van szó.

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák