Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vjankovics82
senior tag
válasz tamas1985 #5598 üzenetére
kibaszott gyorsak!!! most rendeltem ezt nézd milyen gyorsak:
2013/06/28 Alatt vásárolt Ft29, 260 pontot kap 13
2013/06/28 Feldolgozás PayPal állapot: Befejezve @ 08:18:10 28 június 2013 PDT
Összeg: 29.260 Ft (PDT)
2013/06/28 Feldolgozás Sikeres fizetés PayPal
2013/06/29 Szállított Hozzászólás Tracking Nem is: RG363874683DEők hétvégén is dolgoznak 24 órába a chaten vannak!!! nem lógnak meg mint az antelife oldalon vagy a többin!
nem először rendelek tőlük!!! legutóbb is 6-7 nap alatt itt volt a rendelt telefonok!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz dobostorta #5602 üzenetére
Ebben már nem tudok segíteni..
-
törölt tag
válasz csonkadavid #5604 üzenetére
Köszi, erről az oldalról nem tudtam..... Én simán utaltam
[ Szerkesztve ]
-
dobostorta
tag
erre tud vki megoldást? ez Minideal-en van
-
b0bcat
addikt
Miért kellene a PayPal oldalon megjelennie az SG Post-nak?
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
vegyszer
addikt
Szerintem a paypal oldalán, ha DHL-t választol, vagy személyes kézbesítést, az sem fog megjelenni, csak az összeg...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
törölt tag
válasz dobostorta #5609 üzenetére
Kipróbáltam az előbb, és NEM fog megjelenni az SG post a paypal oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ZS3NI
őstag
válasz #75945984 #5613 üzenetére
Hat én szurkolok neked! Aliexpressen volt egy eladó aki az 50dollaros A13 Q88-at adta 38ért és már az is "hihetetlen" volt. több mint 7000 (!!!) darabot eladott belőle, majd hirtelen eltünt az aliról.
Szerinted akkor hogy müködik a 300 dollaros tab 20ért?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már róla szó, de azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség ezek között (minideal):
HK Post-Registered Airmail
SG Post- Registered Airmail
Az első 0,01 $-al drágább.
Melyiket válasszam? Köszönöm! -
ZS3NI
őstag
válasz #75945984 #5615 üzenetére
"Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg nem az", ezt jól jegyezd meg, mert most még ott a PP biztonsága, de máskülönben könnyen hasznot húznak az ilyen naív emberekből mint te.
És ezt nem bántásból mondom, de felesleges hinni a tündérmesékben.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
hippo0315
senior tag
válasz menyhartlevi #5616 üzenetére
Én az SG-t javallanám.
-
vegyszer
addikt
válasz #75945984 #5615 üzenetére
csak nehogy balszerencse süti legyen benne...
Nem lehet ott sem mindent.
Itt az az üzleti modell apalja, hogy 10000 átb@szott emberből csak 9955 fogja a pénzét dühöngve visszakövetelni időben, a fentmaradó luserek pénze a tiszta haszon.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
instantwater
addikt
válasz menyhartlevi #5616 üzenetére
Minin ingyenes a posta nem?
Más.
Visszajött tényleg a kártyámra a pénz. Netbankban látom, hogy jóváírás, a KÁRTYÁN. A számlán még forintban nem látszik. SŐT, a netbankban a kártyatörténetben látszik a jóváírás, de az ügyintéző a saját rendszerükben se a kártyán dollárban, se a számlán forintban nem látja.
Kemény.
CIB Internetkártya. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz instantwater #5621 üzenetére
SG-vel az!
-
instantwater
addikt
válasz CoolBoy323 #5622 üzenetére
Akkor amit ő ír hogy $0.01 el drágább, akkor a HK post összesen $0.01 nem? Vagy mivan? :-D
-
törölt tag
Tisztában vagyok, hogy nincsenek tündérmesék. Tisztában vagyok azzal is, hogy nem lehet mindent. Azt is tudom, hogy itt a PP. pont ezért vágtam bele. Ne hidd azt, hogy átutalással, vagy kártyával fizettem volna. Nem vagyok szerintem ettől naiv, hogy most megpróbálok egy ilyet..... Vaterázok adok/veszek, tisztában vagyok az emberi hiszékenységgel. Előre nem nagyon szoktam utalni, max 5-6 ezer forintig, a többi utánvét.
@supreme7: Én is írhattam volna "szebben" is
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz instantwater #5623 üzenetére
De!
SG gyorsabb amúgy, elvileg
-
Gyurmasina
csendes tag
Hello!
Az egyik Tmallbox csomag majdnem tulajaként az új fejleményeket osztom meg. Pénteken a csomag elhagyta az országot. A postás hölgy a nyomkövetésről visszahívott és megerősítette a feltételezést, hogy olvashatatlan a címzés. (Szerinte elég sok visszament) Az info már megjelent a nyomkövetésben is. (Célországba elküldve) Elindítottam a "Disputát" is PayPal-on keresztül, és kértem visszautalást az újraküldés helyett, mert garantáltan kiesnék a 45 napos határidőből. Na majd meglétjuk. Öröm az ürömben, hogy időközben megjelent az újabb modell ZopoC2 Platinum. Valószínűleg az Új rendelésnél ez lesz. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Gyurmasina #5628 üzenetére
ez gyakorlatilag 1:1 Jiayu G4
-
romi_75
csendes tag
azoktól kérdezném, akik tmallboxtól várják hetek, sőt lassan hónap(ok) óta, hogy legalább a tracking number mutasson valamit...
akiknek olvashatatlan címzést hoztak fel oknak, hogy miért nem indult még meg a szállítás
akiknek Justin ígért napokon belül tracking number "feléledést"
stb .hogy történt-e bármi változás?
csak mert nálam még semmi, szokás szerintTi meddig vártok "türelmesen"? Csak mert nekem már így 5 hét után picit kezd megtelni a "hóciipőm"...
-
menyhartlevi
aktív tag
válasz instantwater #5623 üzenetére
Igen, annyi.
-
Gyurmasina
csendes tag
válasz CoolBoy323 #5629 üzenetére
Majdnem, c2 1/16Gb a G4 2/16Gb. Persze lehetnek más varik is, lesz C2 2/32Gb is.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Gyurmasina #5632 üzenetére
Kulsore gondoltam...
-
Turbobacsi
senior tag
válasz romi_75 #5630 üzenetére
nekem a tracking number müködött, 2 hétig, amig ideért mo.-ra, sőt most is müködik, hogy megy a cucc vissza chinába
Ja, a tmallos csávót megbombáztam üzenetekkel, de cseszett válaszolni eddig. Ha holnapig nem válaszol, énis paypal disputálok. (már rendeltem azóta mást, máshonnan)[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
romi_75
csendes tag
válasz megarambo #5634 üzenetére
persze, vár az ember
én is ezt csinálom már az ötödik hete
de nekem már az is elég lenne, ha nem mindig az az átkozott "information recevied" státusz látnámcsak az a kérdés, hogy ha eddig vártam, és semmi változás, akkor mi fog változni 1 hónap múlva?
annyi biztos, hogy kicsúszok a paypal dispute lehetőségből
-
Gyurmasina
csendes tag
válasz CoolBoy323 #5633 üzenetére
Hát Ja, vagy Jia
-
Gyurmasina
csendes tag
válasz Turbobacsi #5635 üzenetére
A Tracking nekem is detto. A csomag meg jött-ment. (látszik) Eleve a Disputtal indítottam. Majd meglátom mit hoz a jövő
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
6 nap után megkaptam a Tracking Numbert az Antelife-tól, 2 levél írása után.
-
diegho
nagyúr
A pénteken vámolt csomag meg is jött.
-
megarambo
tag
válasz romi_75 #5636 üzenetére
Hát nyílván egy hónapnál már lehet lépni, de még nincs ilyen jellegű tapasztalatom, hogy mennyi idő ilyenkor, amíg a PP visszautalja a pénzt, arra lehet hivatkozni szerintem, hogy el se indult az áru, nem él a tn. Chatelésnek az eladóval sok értelmét nem látom, mert én úgy vettem észre, hogy teljesen szabvány válaszokat kapsz csak egy ügyfélszolgálattól, amit valószínűleg előre megírtak és leginkább odaillőt puffogtatják vissza. Tehát valószínű, hogy éppen az B.R. vagy Justin, aki éppen rányom a gombra. Videoval , amikor akartam egyszer senkivel sem tudtam beszélni senkivel csak csak chaten.
-
romi_75
csendes tag
válasz megarambo #5643 üzenetére
a chat mondjuk arra jó lehet, hogy van "bizonyítékom" arra, hogy beismerte, hogy rosszul címezték, és azért áll a Singpost központban...
azaz 1 hónapi csúszás miattuk vanvagy nekem már olyanokat is írt, hogy ha nem kapom meg 1 héten belül, akkor visszautalja a pénzt
azaz nem is tagadja, hogy probléma van
-
Víz Elek
senior tag
Még mindig b*szott a posta érdemi választ írni arra, hogy miért küldték vissza a csomagot..(nyilván most már tudom, hogy azért, mert olvashatatlan volt a címzett neve)
De a legjobban az bosszant, hogy még mindig nem kerestek meg azzal, hogy visszafordították egyáltalán a csomagot..Samsung S9
-
Víz Elek
senior tag
válasz Turbobacsi #5647 üzenetére
Nekem az istenér nem akar bejönni a 4px, se a 17track, se a singpost..
Na, most begyütt, de nekem még mindig ezt írja.:
2013-06-24 07:33:29
RECEIVED AT DESTINATION TRANSIT CENTRE
[ Szerkesztve ]
Samsung S9
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest