Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz Myers #32661 üzenetére

    Mindenképpen a bank váltson - úgy legyen beállítva - úgy fizess... $-ként 5-10Ft-ot lehet így spórolni... 100$-nál már 500-1.000 Ft!

    Amúgy ehhez az egész "átváltósdni témához" hozzászólva, én egyszer megpróbáltam kibogozni / rákérdezni, hogy ezhogy és miért van! Sajnos nem sikerült vagyis sokkal inkább feladtam, mert az egyik ezt a másik azt mondja... De az egészből azt tudtam levonni, hogy "Deviza eladási" oszloppal számolok és kész! (általában csak minimálisan tér el az összeg, mint amit előtte kalkulálok)

    (#32678) RVR400
    De ott még az is közrejátszhat, hogy ugyebár, amikor fizetsz csak lellenőrzik, hogy van-e annyi fedezeted... ha van, akkor levonják és "zárolják az összeget", de valósan levonni csak 1-2nappal később vonják le, így az akkori árfolyam alapján vonják... (bár általában ez max. pár tíz, pár száz ft-os különbséget eredményez)

    Én már próbáltam, csak a dollár árfolyamot nézni, aznap / másnap / harmadnap alapján... Próbáltam először az számlatörténetbe megjelenő eurót dollárra átváltani, majd az forintosítani! Ezeket is kombinálva aznap / másnap / harmadnapi árfolyammal... igazából már nem néztem végig minden variációt, mert meguntam és nem volt 100%-os egyező megoldás! (de megint hangsúlyozom, csak pár tíz forintos különbséget okoz ez az egész)

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák