Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz WasabiTrsr #3088 üzenetére
Teljesen vallalhato. Voltam mar naluk en is.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz freeknight #3096 üzenetére
El tudtad volna kerülni az egészet egy egyszerű üzembentartó váltással. De most már késő.
A bónuszod nem bukod azt viszed tovább.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz freeknight #3098 üzenetére
Persze, mert így gennyesre keresték magukat rajtad.
Elvileg nincs más sarc ha jól tudom.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz freeknight #3100 üzenetére
Én is kifizetem egy évre előre. Ha időközben meg eladod/eladom akkor meg visszajár a befizetett lóvé időarányosan.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz imyourfriend #3132 üzenetére
Signal teljesen jo, kossel ott nyugodtan kgfb-t.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #3148 üzenetére
Az csak kgfb-nel van, casco eseten ha egyosszegu fizetes van akkor 30 nap.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz fpatrik17 #3169 üzenetére
Igen, üzembentartóváltás kell amihez új forgalmi kell és ennek a költsége terhel (6000 Ft). Mivel egyenesági rokon veszi át az üzemeltetést illetéket/adót nem kell fizetned külön.
Új autóra kell kfgb, megkötöd rá és miután át lett írva anyukád nevére mint üzembentartóra a régi autó akkor tudod kezdeményezni a bónuszod átvezetését az újra.
Tehát utólag fogják korrigálni a biztosítási díjad (lefelé).#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz magellaner #3184 üzenetére
Érdemes lenne a biztosítónak írnod vagy felhívnod őket. Lehet olyan körülmény van ami megdobj a évgső árat. pl olyan extrafelszerelés van a kocsiban ami a biztosítás kötéskor nem volt ismert az ajánlattevő részéről.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz magellaner #3187 üzenetére
Hívd fel őket, nem tudom miért több a fizetendő mint az éves díj. Tartozásod sincs szóval még ez sem lehet indok.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz _ocsisajt #3192 üzenetére
Hiaba lett rendezve utolag, a dnf bekovetkezett ezt a kockazatot arazta be az uj biztositod utolag, mert hogy utolag derult csak ki a koteskor nem.
A B10-et viszont megprobalhatnad lenyomni a torkukon mert ha megvolt a 270 nap akkor azt nem kene hogy erintse a dnf.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest