Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    Ha jól értem, akkor mi is lecsúsztunk a váltásról. 2007 óta vagyunk a Groupamánál, idén újra akartam köttetni, de akkor ezek szerint ez bukta. Viszont érdekelne, hogy hogy néz ki egy ilyen újrakötés lehetőleg személyes részvétel nélkül, pl. postán vagy neten intézve.
    Lemegy a következő év, novemberben megkapom, hogy még többet kellene fizetni, mert 2007 óta náluk vagyunk.
    A netes felületen a meglevő ügyfélnél szart sem enged, ezért az új ügyfelet választom, és az ajánlattétel okánál pedig szerintem az évfordulós váltást vagy a közös megegyezéssel megszűnt újrakötését választhatnám.
    Szóval csak megszüntetés, vagy újrakötés nincs a listán, a közös megegyezéses nem igaz, a váltás is csak részben, mert gropamáról váltanák groupamára.
    Aki újra szokta köttetni évente online, az leírhatná, hogy mi az ügyintézés menete. Személyesen nyilván egyszerű, de az nem érné meg. Pár 1000 Ft-ért nem érdemes szabadságot kivenni és bemenni csak azért a legközelebbi irodájukba. Csak úgy lenne buli a dolog, ha online megy, vagy max kipostázzák a papírt, és aláírva visszapostázzuk.

    Ha tegnap volt a határidő a váltásra, akkor azért is szarba vagyok, mert éves csoportosra van téve a fizetés a meglevőre, de közben a szerződőnek már nincs bankszámlája, így onnan már nem fogják tudni levenni a díjat januárban.

Új hozzászólás Aktív témák