Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    Sziasztok!

    Továbbra is alkalmatlankodnék egy picit, szakértésért kuncsorogva :D Remélhetőleg lassal már kipipálódik ez...

    Felmértem jobban a kiszemelt kocsit (2015 i20, 1.25 benzin, 130k km), szerintem csak "őszinte" apró hibái vannak, szerencsére (de komolyan...). A véleményeteket szeretném kérni azért még.

    -Pirossal a fittyedés (nem tökéletes az illesztés, kapott már pofont, de ez látszik is később), de gyári fény, kicsit megnyomták valamikor. Sima karcok, rányitások vannak, de az kell is.

    -kicsit berepedezett már az első hátsó lökhárító, ami szupi, mert legalább nem volt balesetes, csak mini rátolatásos max... annyi kell is.

    -hátul kis megnyomás miatt párásodik a jobb oldali ködlámpa vagy mi. Ennek a cseréjét bele tudom alkudni az árba.

    -Gáz és a kuplungpedál kicsit a széleken kopott, ennyi km-nél ez még reális is lehet.

    -Valaki okosba kivágta alulról a motortakaró műanyagot az olajszűrőnél. Sok helyen olvastam, hogy vagy 20 csavart kell meglazítani a leszedéshez, valakinek elege lett :D

    -kicsit olajpárázik a szelepfedél alól, ez szerintem beleférhet még... szerintetek?

    -a hátsó kalaptartó jobb oldali tartócsapja ki van szopósodva... ezzel nem nagyon lehet mit csinálni gondolom. Nem marad meg a helyén korrektül...

    -Valami nyerergés jön hátulról bukkanóknál (de nem a kalaptartó mert azt kiszedtem). Elvileg a jobb hátsó ülés tud ilyet az i20-aknál... az eladó srác megrángatta, tényleg lehet, hogy az. Valóban ez előfordul? Hátul nem láttam kiszakadt szilentet, szóval nem tudom mi más lehet még.

    -A generátor bordásszíjon minimális repedések vannak már, nem tudom, hogy mikor cserés... kövi olajcsere 20k km múlva?

    Nem lettek sztárfotók a gyengu mobilommal sajnos.

    -A TPMS szenzor világít. Remélem valóban az alacson nyomás miatt és nem valami hiba...

    -Amúgy jól megy és őszinte a benyomás tényleg. Friss műszakival, friss lég és olajszűrővel jönne 4.3M-ból... 5W30 olajat pakolt bele az eladó.

    *ülésfűtés, parkolópittyegő, manuális klíma, már androidos okosított fejegység (de kisipari), vonóhorog, bőrkormány, tempomat, vezető által az összes ablak vezérelhető, elektromos tükrök. Kb ennyi extra, amit elsőre láttam. Ja alvázkezelt valóban újkorától, ahogy kinéz, a rozsda nincs átjőve rajta.

Új hozzászólás Aktív témák