Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
redwhite78
aktív tag
Hali! Konzolt vennék gyerekeknek (lány 13, fiú 6), de nem tudom eldönteni, hogy milyen platform lenne megfelelő. Tudnátok javasolni vmi bemutatótermet, ahol meg tudom nézni (ki tudom próbálni) a Switch, PS, XBox vonalat és ha kérdezek normálisan válaszolnak is az eladók. (Budapest - Belváros környéke előnyben)
never go full retard
-
Szabi®
addikt
válasz redwhite78 #6952 üzenetére
Én Switchet javasolnék,mivel a fiú gyermeked a fiatalabb ezert még ő is tökéletesen ellene vele,és mivel van lány tesó is sztem a Switch adta játékok nyerőbbek,legyen az donkey kong,super mario-k,mario kart stb.Pesten nem vagyok járatos,de media marktba ki tudjátok probálni őket
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Kisfiam elkezdett érdeklődni a játékok iránt (már alig vártam ). Ejtőernyős (pubg), sárkányos (skyrim) és lovacskás (medieval total war) játékokat lát .
Igazából valami konzolt lenne jó először együtt játszani klasszikus játékokkal, márió meg ilyesmi.
Legyen benne minél több játék és legyen hozzá két irányító, minél kevesebb gombbal, monitorra kötném (d-sub).
Ne legyen drága, mert lehet, hogy nem is fogja érdekelni. Akár használtan is.
Légyszi ajánljatok valamit!
Köszönöm!Nick: HE_Storm
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Abszolút hozzá nem értőként kérdezném, hogy létezik valamilyen Wii vagy kinect szerű mozgásérzékelős kütyű/konzol, ami jó lenne kisgyerekek (6-8é) szórakoztatására? Tv előtti interaktív "ugrabugra" a cél, de jó lenne ha nem egy megszűnt/kifutott/használt konzol lenne. (Jelenleg nincs konzolom)
-
-
spyrro
csendes tag
Sziasztok !
A Cech-2104B tipusú ps3-as az még a "problémás" , vagy már a jó alaplapos készülék ?
Köszönöm -
Szabi®
addikt
Mindenféleképpen ehhez Cech-2104B ragaszkodj,itt még van benne lemez mechanika.A másik verzió CECH-4004C ugyan újabb de a lemezt már egy elég "gagyi" felső behelyezés szükséges manuálisan,és egy toló ajtót nyitogatsz,és ennél a tipusnál a legrosszabb az anyag minőség is,amolyan kisporoltunk ezt azt a gépből tipus.Abszolut fapados.
[ Szerkesztve ]
-
RoliHero
tag
Sziasztok!
Haverom szeretne konzolt vásárolni, azonban egyáltalán nem vagyunk képben a konzol erőviszonyokkal.
Xbox one vagy ps4 lenne a jobb?
Fhd tv-n fog játszani.
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
Szabi®
addikt
válasz RoliHero #6960 üzenetére
Jelenleg a piacot erőben az Xbox One x uralja (Scorpion).Ha fontos hogy full hd-ben is nagyon stabil legyen az fps akkor One x ez már valós 4k-t is tud szemben a ps4 pro-val ,vagy multiplatform játékok nagyobb részletessége + nagyobb felbontás (Metro exodusnál nagyon jól jön a többlet erő,Red dead Redemption 2 stb) a ps4 pro-hoz képest.
Sima kiadásokban a ps4 az erősebb,azonban itt még full hd-ban sem mindig stabil az élmény.Mindkét konzolnál vannak kisebb smooth-olás,microlag stb... -
RoliHero
tag
-
RoliHero
tag
Ps4 pro-hoz milyen tv-t ajánlanátok?
130k a keret, 55col, 4K, 100hz legalább.
Néztem árukeresőn, nagyon sok van ebben a kategoriában.MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Buék! Izé...én azt hittem itt alapból lesz egy összefoglaló, hogy ne legyenek hülye kérdéseim. De nincs. Szóval hülye kérés ON.
Kéne talán egy konzol itthonra, eseti játékra. Nincs semmi játékfüggőségem, se elkötelezettségem semmilyen vallás irányába. Régen xbox 360-am volt, onnan online van is egy rakat megvásárolt játékom.
Most megint előjött a téma, hogy kéne valami, hosszabb távra. Játékokban inkább a single player jön be, mintsem a multi.
Egyáltalán a PlayStation és az Xbox között mi alapján lehet választani? Régebb az volt, hogy játékok alapján lehetett, mert ami volt az egyikre, az a másikra nem. Most viszont már mindegyik mindegyikre van, mintha....-
-
törölt tag
-
mike1334
veterán
válasz #10186752 #6985 üzenetére
Mondjuk kinek mi. Így kategorikusan nem jelenteném ki. Az általad felsoroltakból nekem összesen 1 tetszett, igaz, az nagyon. Nem flame keltés, csak én is pont az ilyen hozzászólások miatt vettem ps4-et, és alig egy évvel később el is adtam.
Én azt javaslom, hogy ha teheti, akkor kérjen kölcsön 1-2 játék erejéig egy ps-t és/vagy xboxot, vagy legalább próbalja ki őket, mielőtt megvenné....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
mike1334
veterán
válasz #10186752 #6990 üzenetére
Az nem tény, hogy ezek a legjobb játékok. Pont, hogy ízlés kérdése. Ezért javasoltam, hogy próbálja ki, és az alapján döntsön. Nekem pl egy naughty dog játék se jött be, pedig játszottam minddel. Horizon se tetszett. A tény az, ami minden esetben fennáll, függetlenül a szemlélő szubjektív értékítéletétől. Lehet, hogy neki meg mind tetszett volna, de lehet nem. Ezt hogy lehet ténynek nevezni?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
bandi0000
nagyúr
válasz mike1334 #6986 üzenetére
Azt azért nehezen tudom elhinni, hogy valakinek 1 ecx jàték se jöjjön be, nyilván nekemis voltak olyanok amik nem fogtak meg, de vagy 6-7 excet kijàtszottam és egyikbe se csalódtam, szerencsére sok kategóriába adnak ki exc jàtékot így mindenki megtalàlhatja a magànak megfelelőt
Xbox One: bandymnc
-
mike1334
veterán
válasz bandi0000 #6995 üzenetére
Én olyan 10-et próbáltam, ebből 1 volt, amit sajnáltam volna, ha kihagyok, a többi vagy nem tetszett, vagy csak olyan átlagos volt, ha nem játszottam volna vele, akkor se hiányzott volna. De ez én vagyok, nyilván másnál más lehet.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Szabi®
addikt
válasz bandi0000 #6997 üzenetére
A ps tulajok/fanok többségével egyszerűen az a baj hogy nem tartják tiszteletben hogy tényleg van akinek nem tetszik ps-en egy nagyot szóló felhypolt ex cím.Én annó a pro gépemet csak is kizárolag a Horizon zero dawn miatt vettem (imádtam),aztán még megprobáltam egy rakat másik ex (human detroit,god of war,days gone,gran turismo,las of us nálam teljesen felejhetőek voltak) címet,talán valamennyire az Uncharted női szereplős része még megfogott,de nem nyomnám újra,ezzel szemben vannak ps-es haverjaim akik a god of war hallatán extázisba esnek,én meg kinlodva nyomtam max 2 órát.Kellemesebben voltam el egy AC Originsal és pc-s multiplatform játékokkal (metro exodus) és ezek futtatására már egy one x alkalmasabb számomra a stabilabb frame és vastagabb grafikai körités miatt
-
sp8787
addikt
En is x-szer leirtam a PS topic-ban ,hogy a popular cimek hidegen hagynak mivel az ugyancsak exlc. de retegjatek BB/****/****2 azok ami erdekelnek es lam lam megsem lettem felkoncolva.
De minden adat ...etc. azt mutatja ,hogy en a kissebbseghez tartozom.
Ennek megfeleloen nem kezdek neki bizonygatni es minden de minden adando alkalmat megragadni ,hogy ezt leirjam mint ahogy egyesek ezt teszik burkolt X promozas celjabol ,hogy minden egyes PS exlc erdektelen es nem erdemes emiatt azt valasztani.Azt kellene inkabb tiszteletben tartani ,hogy az X-ra mostmar soha a b*dos eletben nem fog olyan szinvonalu jatek kijonni mint a BB.
Ennyi!EDIT
Az meg kulon rohej arra celozgatni ,hogya PS--en az ACO mintha el se indulna.
Mondjuk akkora baj nem lenne mert egy sivar unalomtenger az egesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ellenben viszont a Gears és a Forza Horizon annyira bejött (ja bocs, és a Cuphead is), hogy mindegyikbe több 100 órát toltál, igaz?!
Ízléseken nincs mit vitatkozni, ez igaz. De a tények mellett meg hülye az, aki elmegy. Nevezetesen, hogy PS4-re van mondjuk 10-12 komoly exkluzív cím, Xboxon meg van vagy kettő (függetlenül, hogy kinek mi tetszik).
Tehát, ha valaki igazán jó minőségű játékok miatt vesz konzolt (és nem Netflixezni ugye..), annak erős húzóerőnek kell lennie a fentieknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest