Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz evitiguF #22178 üzenetére
Nálam mesh típusú házba lesz, TT Core X31 Riing, a tetejére fog menni, a most bent lévő CM Nepton 140XL is ott van (AM3+-os felfogatással felrakva, ehhez nem találtam sima AM4-es KIT-et sem, nemhogy offset mounting KIT-et ).
Ehhez kapásból tudom mindenféle téren is direktbe viszonyítani, le van szabályozva a pumpa 60%-ra, a ventije 20%-ra.
A házventiket ki fogom iktatni első körben, hogy ne befolyásoljanak.Az LFII 420 RGB pumpáját és VRM ventijét én közel hangtalannak érzem.
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Locutus
veterán
válasz evitiguF #22178 üzenetére
Ez egy teljesen lényegtelen dolog. Mégpedig azért, mert a noise normalised teszt, amit GN csinál, adott hangerőn mér teljesítményt, és ott veri a mezőnyt. Magyarán be tudsz állítani olyan fordulatszámokat, ahol ugyanolyan hangerő mellett jobban hűt minden másnál / vagy ugyanúgy hűt mint amid eddig volt, de halkabban. Ez a lényeg.
Hogy maxon mi hangosabb meg mi nem, az szinte irreleváns, mert senki se fogja 100%-on tolni a hűtőjét, senem 5 centiről fülelni folyton a pumpát. Annyiról van csak szó, hogy magasabb fordulatszám áll rendelkezésre mint az LFII-nél, ami a VRM ventit illeti, és ha el is hajtod addig, akkor lehet hangosabb.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.