Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAX
tag
Lepa EXllusion 240-ről nem tudni semmit azóta sem?
Arra gondoltam, hogy ennél is fennállhat a repedéses sztori mint a Tritonnál és lehet, hogy emiatt nem dobták piacra de ez csak feltételezés. -
morfondőr
őstag
Úgy látom ez bővíthető, mint a Triton, ezért nagyon jó cucc lenne! Ha a Triton repedős problémáját ez nem örökölte, akkor különösen!
Amúgy nagyon hasonlóak:
A 400 W TDP-n 240-es radival az épített vizeseknek biztos elszállna az agyuk, mert nem hiszem, hogy elég lenne, max. egy helikoptert gyalázó venti fordulattal, de alapnak jó lehet.
Ha valakinek van róla infója, akkor ne tartsa magában, mert szerintem sokunknak jó alternatíva lehet, akit elriasztott a Triton megbízhatatlansága!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz KAMELOT #2405 üzenetére
Sajnos bővíthető kompaktból elég kicsi a választék. Ha már belevágnék, akkor mindenképp szeretnék VGA-t is vizezni, de az épített elég drága, meg nagyon kis hely van a gépházban (mATX) a pumpának, tartálynak és a plussz csövezésnek ami kell hozzá.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz KAMELOT #2407 üzenetére
Ha lenne egy jó pumpa CPU blokkal és tartállyal egyben, akkor arra ráaggatnék egy 240-es 45 mm vastag és egy 120-as szintén 45 mm vastag radit, akkor szerintem elvinné a VGA-t is. Ez így be is férne. A baj, hogy egy FC VGA blokk is eszméletlen drága, de gondolkodtam csak GPU blokkon is. Az Eisberg solo van egyedüliként, ami jó lenne, de azt elég hangosnak mondják.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
eventus
veterán
EK Brings EK-XLC Predator 360 to Life [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
KAMELOT
titán
-
R3plica70
aktív tag
Üdv
Érdeklődnék, hogy mi a vélemény az Akasa Piranha ventiről?
Adatlapja szerint nincs nagy eltérés Viperhez képest. Max airflow-ban picit gyengébb, viszont statikus nyomásban picit jobb.
Észrevehető különbséget hozna a mostani Swif2-1201-hez képest ?
IDLE 780rpm-en megy és eléggé hangosnak találom ahogy átnyomja a levegőt a radiátoron, terhelésnél pedig az 1100 körüli fordulaton már az elviselhetőség határán van nekem. Próbáltam az 1200P PWM-es verziót is de az már rettenetesen hangos volt, a gyári Deepcool ventikről meg ne is beszéljünk.
Sajna ahonnan vásárolok most éppen elfogyott a Viper. Apache van még ami viszont sokkal drágább.
Nem szeretnék fölöslegesen kidobni az ablakon 7000Ft-ot ha különösebb javulást nem hozna hangban és teljesítményben.
Ha valakinek van ebben tapasztalata, megköszönném ha megosztaná velem -
Archttila
veterán
válasz R3plica70 #2412 üzenetére
Nekem 2db Viper van es 1000%-osan meg vagyok/voltam vele elegedve.
Most a dobozaban csucsul mind a ketto (csak 1-2 honapot hasznaltam oket... kikerult a viz a gepbol)
Anno nekem Grozi azt mondta, hogy foloslegesen veszem a Piranhat, igy en a zold mellett maradtam.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
R3plica70
aktív tag
válasz Archttila #2413 üzenetére
Köszi a válaszod
Én is a Vipert venném, mert az itt az ajánlott, de sajna holnap fel kell adnom a csomagot attól a forgalmazótól aki az Akasát tartja, de náluk most éppen nincs Viper csak Piranha és Apache...ezért a dilemma, Piranháról nem olvastam hogy ajánlott lenne, + hozna-e értékelhető változást a Swif2-höz képest -
jim bcs
nagyúr
válasz rambustibi #2415 üzenetére
Az kell a népnek, csináld. A kamerát fixen rögzítsd, nehogy lovasszekeres felvétel legyen.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Grózi
Topikgazda
-
Archttila
veterán
Sracok a Lepa vizeken miert ilyen keves a gari? 1 ev.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
ryori
senior tag
Hello, egy olyan kérdésem lenne hogy ezekben a cuccokban ugyebár nem kimondottan víz van, így ha esetlegesen kifolyna akkor nem hal meg a gép? úgy hallottam hogy valami liquid cucc amitől nem hal meg az alaplap meg ilyesmi ha kifolyik. de elvileg jól össze vannak rakva.
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Mint egy elkeseredett Triton tulaj (repedt tartály, de speckó ragasztóval fainul működőképes) mondom, hogy elvileg új pumpát, water blokkot és tank design-t kaptak a Tritonok. Ennek fényében elgondolkozok majd azon, hogy veszek még 1-et, de csak akkor ha az árak nem fognak elszállni. Ha igen, maradok ennél. Ez jobban megérheti? Illetve halkabb vagy hangosabb lenne a Tritonoknál? Hopp Illetve ha jól látom másba is belevágtak
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
válasz KAMELOT #2432 üzenetére
Sok igazad van,de azért az az olcsó kit is röhögve veri az összes kompaktot.És ha komoly rendszert akar összerakni az vastagon 100K fölött lesz(vga-val).
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
eventus
veterán
Itt a Lepa Triton teszt: [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
petike2014
aktív tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni a hozzáértőktől.
4690k 4GHz 1V-on éppen elbír egy antec h2o 950 throttling nélkül vagyis FPU tesztekben már throttlingol, korábban még bírt vele. (undervolt 100mhz oc ez most ugye). 1.2V-on ami a gyári fesze 4.4-en már sima tesztekben is throttlingol, egyszerűen hihetetlen, régóta küzdök ezzel, de egyre rosszabb lesz úgy érzem.
Kérdezném,hogy minden ilyen kompakt vízhűtés ennyire rossz vagy valami óriási gond van nálam?!
(3x fel-le szereltem már de semmivel sem lett jobb)Illetőleg mi lenne az ajánlott ha 1.3V 4.6-4.7 GHz-t szeretnék.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz petike2014 #2439 üzenetére
Szia, az 1.3v és 4.6-4.7Ghz-hez delidelni kellene a procidat és lehet ha 4.4Ghz is delidelve lenne nem throtlingolna, rossz a kupak alatt a paszta, bármit rakhatsz rá nem bírná lehűteni. De ha már tuning akkor valami duplaradisat néz , pl Lepa Aquachanger 240 vagy ugyanilyen Enermax, Corsair hydro110, Corsair hydro 105, Corsair h110gt , Triton meg hasonlók
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
korcsi
veterán
válasz petike2014 #2439 üzenetére
"...korábban még bírt vele..." Akkor valaminek romlik az állapota.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
petike2014
aktív tag
CM 212-ről váltottam az bírt vele, soha nem throttlingolt csak hangosabb volt a venti rajta mint én azt szerettem volna és ezért gondoltam egy vízzel 0 hanghoz fogok közelíteni, ehhez képest sokkal rosszabb a hőelvonási képesség , ráadásul 3x olyan hangos kb.
Egyszerűen nem lehet szerintem elég feszesre húzni a csavarokat, (korábban is arra jutottunk,hogy nem nyomja eléggé a cpu-t valószínű), cm 212 alatt simán meghajlott a lap itt el sem kezd meghajolni és elfogy a menet.
Ami romolhat, a 3 le-fel szerelést tegnap csináltam még, másik pasztát használtam és csak gyengébb eredmények lettek ..., ennyi szerintem.
A lényeg,hogy ez az antec kompakt víz nem sokat ér így.
-
Anfänger
őstag
Pálinkás jó reggelt mindenkinek!
Tudnátok nekem valami megoldást arra,hogyan tudnám müködésre bírni a corsair h110i GTX játékvízhütö Corsair Link programját?
Sem win 10 pro 64 bit oprendszerrel ,sem win 8/ 8.1-el nem müködik megfelelöen,söt majdhogynem semmi funkciója. Csak jelzi a hömérsékletet,de sem a ventik sebességét sem a pumpa színét nem engedi állítani.
Interneten utánanéztem.
Corsair Link kábelt eltávolítottam,progit telepítettem,legújabb frameworkot telepítettem,restart helyett kikapcsoltam a gépet,Corsair Link kábelt csatlakoztattam,gépet indítom,de semmi.Az eszközkezelöben nem ismeri fel az USB-nél az eszközt,hiába frissítettem,maradt minden a régi.
Van erre valami orvosság vagy csak user errorvan nálam és másoknál müködik?
Segítségeiteket elöre is köszönöm!Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
-
KAeom
csendes tag
Helló
Érdeklődi szeretnék hogy akinek Coolermaster seidon 120v hűtője van amd procin az menyire elégedett vele mert nekem is az van és eddig nem vagyok vele megelégedve. (alapjáraton 45 fok alá nem megy a proci hőmérséklete, teljes kihasználtságon pedig 66 fok körül van.) lehet hogy én csinálok valamit rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest