Hirdetés
Aktív témák
-
Ügyeskedő
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot HoReSz1975 kollégának ezért a termékért. Gyors, korrekt, minden a megbeszéltek szerint tőrtént. Jó vele üzletelni!
-
Erdei88
veterán
Steve(AMD)-nek andék egy piros az innen vásárolt Phobya hőmérséklet szenzorért. Megbízható korrekt vevő
-
04ahgy
nagyúr
Nagy pirospont A.Zsolt kollégának. Sok bonyodalom ellenére (mobilszolgáltató, PH! szerver kiesése) sikerült ezt az üzletet nyélbe ütni. Igen korrekt eladó.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
kisuti
csendes tag
BlackPriest nak jár a piros a korrekt és gyors üzletér .
-
Kaiser
csendes tag
Pirospontot kérnék HollywoodBoy Partnernek,
gyors korrekt, megbízható!
Üzletünk:Xbox 360 Joy érzékelő PC-hez! -
őstag
Hatalmas piros pontot kérnék joshua7- nek ezért a videókártyáért! Nagyon korrekt, gyors, segítőkész eladó!
-
rizso
addikt
Tzdmon fórumtársunknak kérnék egy pirosat bevésni az üzletért! A megadott helyen a megadott időben átvette a terméket, nem volt semmi gond az üzlet során, nagyon korrekt hölgy! Köszönöm az üzletet!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
sinus1
csendes tag
Pirospont buksovacnak, nagyon korrekt, rugalmas eladó, a vásárolt gép pedig minden szempontból megfelelt a hirdetésnek.
-
davao
tag
Szeretnék kérni egy pirosat themebuilder kollégának. Egy príma Xears Turbo Devices TD II Black-et vettem tőle!
-
gabyka
aktív tag
Szeretnék egy pirosat pottyantós kollégának. Egy szivattyút vettem Tőle. Korrekt, pontos, gyors üzlettársnak ismertem meg
-
törölt tag
Sziasztok!
Piros pontot kérnék Video-ton kollégának. 2db Weller páka volt az üzlet tárgya. Postai utánvétellel negyenlítette ki a számlát. Korrekt üzletfél!
Köszönöm
-
adorjant
őstag
Pirospont jár enginev3.0nak,procit vettem tőle.
A megszokott villámgyors tempóban intéztük az üzletet -
Martzee
csendes tag
-
Gercsa
senior tag
Piros pontot szeretnék adni sirszevenap fórumtársnak.
Ezt az Ipod-ot vettem tőle.Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
vergilx
őstag
válasz Skeleton01 #42449 üzenetére
Ugyancsak jár Skeleton01 kollégának a piros pont! Köszönöm!
-
badogdoboz
csendes tag
olbaidhun eladónak jár a piros pont, egy PS3 slim 320GB gépet (+5db játék) vettem tőle! Minden rendben volt a termék pedig hibátlan!
[ Szerkesztve ]
-
colo
csendes tag
Kérek egy pirosat Imperator999 kollegának ezért az üzletért.
-
badogdoboz
csendes tag
olbaidhun-nak jár a piros pont, egy PS3 slim 320GB-t vettem tőle! Minden rendben volt, a termék pedig hibátlan!
[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
válasz badogdoboz #42482 üzenetére
Pirosat kérek badogdoboz kollégának, ezért. Csak ajánlani tudom.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
Wind-Storm kollégának kérnék egy pirosat ezért az üzletért, korrekt, gyors eladó.
-
h4xor
tag
+ pont Iceakosnak az üzletért (2100 Microsoft Points)!
-
WesTM
őstag
Nagy piros pont sziki71-nek a végtelenül korrekt üzletért, és a hibátlan laptopért.
Ajánlom mindenkinek!
-
Pros
tag
Sziasztok szeretnék kérni pirosat Steve(AMD)kollégának.
Meghírdettem az alábbi VGA-t amelyet megvett és az üzlet során minden rendben ment megbízható korrekt vevő ajánlom mindenkinek.Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
pcminden
csendes tag
válasz kszaby #42433 üzenetére
[kszaby-nak] szintén piros pont, nagyon korrekt partner volt az [üzletben]. Ajánlom mindenkinek!
valamint.
[kopi120 tagunknak] a gyors [üzletért] piros pont
[ Szerkesztve ]
-
Zugárus
csendes tag
Kérnék egy PHiros pontot ezért az üzletért: ASUS P5GD2 kszaby PH társunknak.
A hiba a valóságban van!
-
HoReSz1975
őstag
Kérnék egy Ügyeskedő (Budapest) kollégának, pontos, megbízható vevőm volt, ezt a terméket vette meg tőlem LG GH24LS50
[ Szerkesztve ]
-
HunZoli
csendes tag
Kérnék Egy nagy -ot Kymera kollégának egy Asrock Alaplap vásárlásához.
Megbizható kapcsolat tartó Üzleti társ.
Ajánlom mindnekinek.[ Szerkesztve ]
http://pcforum.hu/azonosito/reszletek/pop/0/Pukl%E9r+Zolt%E1n/points.html?pop=0
-
HunZoli
csendes tag
Kérnék egy nagy -ot nor3ik4 nak az Alábbi üzletért.
Kivállo üzleti társ korrekt kapcsolat tartó.
Ajánlom mindnekinek.http://pcforum.hu/azonosito/reszletek/pop/0/Pukl%E9r+Zolt%E1n/points.html?pop=0
-
HunZoli
csendes tag
Kérnék egy nagy -ot kicsitrash részére a tüle vásárolt 2 darab Cpu-ért. rendes kapcsolattarto üzlettárs.
Ajánlom mindneki figyelmébe.http://pcforum.hu/azonosito/reszletek/pop/0/Pukl%E9r+Zolt%E1n/points.html?pop=0
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest