Hirdetés
Aktív témák
-
Rolli
aktív tag
Graulat WERESGYUFA-nak korrekt vevő,ajánlom mindenkinek
-
seawolf570
aktív tag
Plaszy fórumtársnak kérnék egy piros pontot, a 4870 SE adás-vétele, a megbeszéltek szerint zajlott le. Pontos, megbízható fórumtárs, a vele való üzletelést csak ajánlani tudom másnak is.
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
ofeco
csendes tag
Piros pötty Nand_i-nak a vásárlásért!!! Köszi, Feco
[ Szerkesztve ]
-
Tálydi
senior tag
Pirospontot érdemel intercooler, a tökéletes alaplapért, és megbízhatóságáért, előre utalással lett fizetve, és postán jött, minden rendben volt! Mindenkinek ajánlom!
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Bizgenty
csendes tag
Piros pontot kérnék Deskstar kollégának a memóriákért
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Kérnék egy piros pontot 8ball2win koleginának a megbízhatóságért és korrektségért.
Egy 4 Gb-os Pendriveot vettem tőle, csak a link már nincs meg.
Ajánlott üzletfél.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Nooki
tag
blabcsi fórumtársnak egy piros pontot a gyorsan lebonyolított üzletért
-
djfor92
csendes tag
Egy pirossal gazdagabb lett szektamokus
jó árut adott jó áron! Előre utaltam neki,minden rendben zajlott,csak ajánlani tudom mindenkinek! A biznisz! -
Tálydi
senior tag
Egy hatalmas pirospontot kérek beírni Normi01 kollégának, a kiváló hiánytalan alaplapért, és processzor hűtőért, nem mellesleg, korrekt és segítőkész hozzáállásáért, rendkívűl korrekt kedves eladó! Mindenkinek 100%-ig tudom ajánlani
Eeeeh, what’s up, doc?
-
tortas
csendes tag
Pirospont kérnék olbaidhun-nak! ps3-at vettem tőle, játékokkal, kiegészítőkkel , korrekt, karcmentes minden, jól becsomagolva postázta, ahogy megbeszéltük. Segítőkész mai napig csak ajanlani tudom barkinek! Nem fogtok csalodni.
-
olbaidhun
őstag
-
Abri
senior tag
pirospont domesznak ezért az üzletért
-
Bermi
aktív tag
konzolbazar -tól vettem ísmét játékot, minden a megbeszéltek szerint zajlott, bélelt borítékban megérkezett.
köszönöm.[ Szerkesztve ]
F1.....
-
DirtyFREE
tag
PH-User kollégától vásároltam & minden a legnagyobb rendben történt!A termék gondos csomagolásban,a megbeszéltek szerint érkezett!
Csak ajánlani tudom mindenkinek a pontos korrekt eladót!"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
rayoliviero
veterán
Egy piros pontot kérek RexpecT kollégának, DVD lemezeket vettem tőle.
Megbízható, korrekt eladó, ajánlom mindenkinek! -
Lajkó
őstag
Lennétek szívesek EZT jóváírni?
Eddig rosszul volt írva a nevem, és valószínűleg azért nem került rá sor.
Köszönöm! -
Abri
senior tag
pirospont djstannak ezért az üzletért
-
Tálydi
senior tag
diablo18 kollégának kérnék egy pirospontot a neki eladott q6600amért, előreutalással fizetett, korrekt vevő!
Eeeeh, what’s up, doc?
-
datten
csendes tag
Piros pontot érdemel Fücsök007 korrekt remélem még lesz üzletünk.Ezért az üzletért.
-
Rootkiskacsa
tag
Piros pontot kérek [Rosep] -számára.
Vettem tőle 2db ide-s samsung hddt. Rendesen becsomagolta, a csomag ki bírta volna azt is, ha leejtik. A hdd-k 100%-osak, teszt szerint hibátlanok. Ahogy megbeszéltük.Itt a hirdetés: [Samsung 40 GB (2 db van már csak)]
-
Mr.Peter
aktív tag
Egy nagy piros pontot szeretnék Kopisch-nak a 128MB-os ASUS PCI-E VGA miatt!
Köszönöm a gyors, korrekt üzletkötést!
<<<KEEP IT REAL!>>>
-
KViktor85
csendes tag
Pirospont DeathAdder -nek a korrekt gyors üzletért!
Ezért : http://hardverapro.hu/apro/nokia_n97_mini_cherry_black_fuggetlen/hsz_1-200.html -
8ball2win
csendes tag
Pirosat [Béluka] kollégának a gyors, korrekt üzletért
A PM-ekre illik válaszolni ..:)
-
Database
tag
Nagy pirospontot kérek [zoee25] kollegának...ezért az [üzletért]
"Az edzés az életem....miért? hogy bebizonyítsam én is érek valamit " --> Boyka
-
mephi666
nagyúr
dupla pirospont Boldizsar68-nak a RE: Code Veronica + NHL 2006-ért... gyorsan megérkeztek a lemezek, jól becsomagolva, tökéletes állapotban ...mindenkinek ajánlom
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Holm18
csendes tag
Egy pirosat szeretnék kérni Sentinel80 kollégának ezért az üzletért!
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt üzleti partner! -
LLD
aktív tag
Piros jár http://hardverapro.hu/tag/romhy.html forumtársnak a korrekt üzletért!!!http://hardverapro.hu/apro/elado_8600_gt_5500_ft-ert/hsz_1-50.html
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest