Hirdetés
Aktív témák
-
embe
nagyúr
Jár a DaveJr fórumtársnak. 2 csomag ilyen szilikon rögzítőt illetve kábeleket vettem tőle. Ismét minden rendben ment
[ Szerkesztve ]
-
Bivaly
tag
Pirospontot kérnék AssAssynn fórumtársnak, aki 4 db Arctic Cooling AF12025 ventilátort vett ebből az apróból.
Life begins at 140!
-
figito
csendes tag
Egy hatalmas piros pont jár w.daywalker –nak ezért az üzletért. Gyors, korrekt, ajánlom mindenkinek.
-
bigkocka
csendes tag
Kérnék 1 Hatalmas pirosat [elithun] fórumtársak a gyors és korrekt [üzletért]!!!!
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=bigkocka&submit=
-
Joe32
csendes tag
Nagy piros pontot kérnék kano kollégának, egy Galaxy S-t vásároltam Tőle.
Megbízható, pontos fórumtárs.Megunt kutyáját, macskáját gondozásra átveszem! Ugyanitt kolbász eladó!
-
maxrad1580
aktív tag
Kérnék szépen egy pirosat Imperator999 kollégának aki ezeket a kártyákat vásárolta tőlem.
Pontos, megbízható,csak ajánlani tudom
Köszönöm
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
Imperator999
aktív tag
Pirospontot érdemel maxrad1580 kolléga, videokártyákat vettem tőle.
Minden rendben zajlott, korrekt, megbízható.
-
cgod
tag
Megkésett hatalmas piros jaja1981 nek, az SFF házért tökéletes homeserver alap, a tökéletes eladótól, aki képes volt még házhoz is szállítani a cuccot. Köszönöm!
Ha valami kell gyorsan, telefon a barátod | Eladó használt montik, érdeklődni a szokott felületeken.
-
rupasov
csendes tag
Egy szép pirospontot szeretnék kérni GeryFlash kolléga számára!
-
tag
Inhuman01 kollegának egy piros egy csereügyletér.....
[ Szerkesztve ]
Ha valami komolyan érdekel, foglald le egyértelműen a későbbi félreértések elkerülése végett! Posta csak előreutalás esetén! 21 év tapasztalata: Hogyan ismerheted fel a komolytalan vevőt? Képet kér a termékről. Képet csak indokolt esetben küldök, ha a termék jellege vagy állapota megkívánja.
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat Sabrina.H részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
cserkész
tag
monsterkille fórumtársnak kérnék egy pirosat a kiváló vga -ért!
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
Pro Koryak
addikt
piros pontot fazr fórumtársnak a gyors és korrekt üzletmenetért, na és persze a jóárasított komplett garis lapért.
kössz
[ Szerkesztve ]
-
krlmpfxs
csendes tag
Piros pontot kérnék [ricsi99] úrnak [ezért a rambizniszért]!
-
Flekker01
csendes tag
Pirospontot kérnék olbaidhun fórumozónak! konzolt vásárolt tőlem, minden nagyon korrekten ment, gyors és segítőkész a kolléga.
minden rendben ment és válaszolt a privát üzenetekre! (csak hozza postás a pénzem )Eladó TOO LATE AUDIOTRAX 4k! Soha nem volt használva! Battlefield 3.
-
bugsy
csendes tag
piros pontot kérek senpai8-nak, a 400as vinyóért
-
majki1111
csendes tag
Hatalmas nagy Rollins az FSP tápért
[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
gex19 részére jár a pirospont a Nokia 6700 Classic üzletért.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
fkaresz
tag
Nagy-nagy pirospontot kérnék 04ahgy fórumtársank egy újbóli sikeres üzletért, melynek tárgya 2x1Gb DDRIII 1333Mhz-es memóriamodul volt! Korrekt, gyors, megbízható!
-
Gabid22
csendes tag
Black Dragon pirospontot érdemel mert előre adtam neki oda a cod2 cd kulcsot és ellenőrzés után fizetett tisztességesen.
STEELSERIES SIBERIA V2 -T KERESEK !!!!!!!!!!!!
-
FlasH-BacK
senior tag
Piros pötty jár Drilla-nak a Gigabyte lapért, korrekt, gyors eladó.
Továbbá piros pötty jár Cucli™ -nak a vga-ért, korrekt volt és karácsonykor is ráért. -
redhead11
csendes tag
Herendi mesternek egy hatalmas piros pontot kérnék a szokásos, szuper üzletért!
Pontosan ezért: http://hardverapro.hu/apro/hp_elitebook_6930p_c2d_t9550_hp_garancia/hsz_1-50.html
Nagyon megbízható, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Geller72
veterán
Küldenék egy karácsonyi pirosat Fallbala83 kollégának ezért az üzletért. Maximál respekt.
Köszönöm.Geller
-
Nachtflug
csendes tag
Kiváló, gyors, korrekt és nagyon rugalmas partner rfout: egy FRU 42T4670 aksit üzleteltünk! Jár neki a piros!
Ha nem kérdezel, nem kapsz választ...
-
BlackPriest
őstag
taxikocsinak jár egy piros pont a vásárlásért, gyors, pontos, ajánlom mindenkinek
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat postanyulam részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Füge007
senior tag
Van pár elmaradt pirospontom, ezeket pótolnám:
Pulay kolléga VGA érkezett tőle
StaMiNa fórumtárstól 2 db ruter érkezett
PzJager kollégától 8600 GTS érkezett
mrjocika mestertől 250 GTS-t vásároltam
Zs@lez ha pendrive kell jó áron akkor csakis őKöszönöm a korrekt üzleteket
Boldog békés karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!
Füge
-
Milán84
csendes tag
Pirospontot kérnék [aram01] kollégának. Minden a megbeszéltek szerint történt!
-
04ahgy
nagyúr
válasz fkaresz #25876 üzenetére
fkaresz is hasonló, csak ódákban megfogalmazható pozitív értékelést tudhat magáénak, többedik üzlet, villámgyors. Úgy utalta a 2x1GB 1333MHz-es DDR3 árát, hogy még a számlaszámom sem kérte el.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Vigneau #24598 üzenetére
Vigneau barátom is egy nagy, kövér pirosat érdemelt ám ki. Négymagosíítható X2 555-öt vett tőlem. Korrekt, pontos, gondos és fontos!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
djyuri
őstag
És még mára szeretnék kérni egy pirosat hali01 kollégának a remek videókariért,aminek nagyon örül az unokaöcsém!
Köszönöm szépen!
-
@ty@
csendes tag
Nagy PIROS pont jár rnorbi kollégának a Thermaltake tápért!
Köszönöm! -
rocket
nagyúr
Piros pont Kis Joe-nak a Sandisk Memory Stick Pro Duo-ert.
Koszonom.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Eddie141
senior tag
Nagy pirospontot kérnék hegeanabol kollégának egy 8800GTX vga-ért, amelyet ezen hirdetés alapján vásároltam tőle.
Előre utaltam, ő postázott. Minden rendben ment. Nagyon korrekt, gyors eladó
Köszönöm szépen az üzletet!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest