Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Borderlands 3
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
Aktív témák
-
jonner
tag
Pegazus-nak szeretnék piros pontot adni, mert ritkán tapasztalható jóindulattal és korrektséggel kezelte, hogy a tőle vásárolt hibátlan VGA valamiért nem működött rendesen az én rendszeremmel és szó nélkül visszavette a terméket. Csak ajánlani tudom.
-
mgoogyi
senior tag
-
SyntaxeError
tag
válasz norbee2244 #16748 üzenetére
norbee2244 kollégának szeretnék egy igen nagy PIROS pontot kérni amiért korrekt volt és megbízható a cserénél.
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
Wikoo
aktív tag
Kérnék egy piros pöttyöt a SAIKON kollégának a megbízható és gyors tápvásárlásért
Békesség, boldogság! x)
-
doncs
csendes tag
Szeretnék egy pirospontot kérni
olbaidhun-nak,cseréltünk egy konzolt minden rendben ment Korrekt és gyors eladó!
-
04ahgy
nagyúr
Piros pontot adnék bandi0000 fórumtársamnak. A tali jól leszervezett és rugalmas, a MÁV jóvoltából szélsebesen száguldó volt. Ezt a HD2600XT-t bizniszeltük. Vevőként megállta a helyét, ajánlott!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
mx/z
csendes tag
Piros pont Bulitt részére a halk hűtőért,korrekt eladó.
-
zszszs
tag
Pirosat kérnék gabx76 részére, egy videokártyát vettem tőle. Minden rendben ment, korrekt eladó.
[ Szerkesztve ]
-
jamba
aktív tag
Kérnék egy piros pöttyöt : Stairmaster kollégának , megbízható és korrekt vásárló. Az üzlet tárgya: FSP ATX 300 PNF tápegység.
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
pulsartomi
csendes tag
válasz squarepapa #200 üzenetére
szabi1975 korrekt
-
Lazsnak
tag
Kérek egy pirosat olbaidhun-nak, vásároltam tőle elégedett voltam az üzlettel Korrekt megbízható eladó!
-
Weaver
senior tag
thaler2 -nek meg a + értékelés, mint eladó ezért az üzletért :
-
kischriss
csendes tag
Piros pont szucsatinak a pontos, korrekt és hibátlan eladásért
TV Tuner kari tökéletesen fuserál!Nem a víz a hülye ha a hal nem tud úszni...
-
Zagaran
tag
Szeretnék kérni egy pirosat boszorkány kollégának hdd-t vitt tőlem. Korrekt megbízható vásárló csak ajánlani tudom!
+3630-329-56-99
-
gban
Közösségépítő
Pirosat kérek mortalkarate részére, 30 napos, 1 hozzászólásos újoncként bizonyította, nem csak ezen múlik a hozzáállás.
Egyeztettünk, eljött, megnézte, vett egyet innen, minden korrektül, a megállapodás szerint zajlott, minden fennakadás nélkül.Postázást nem vállalok.
-
Smoothy
tag
Hali!
mrgo fórumtársnak szeretnék kérni egy pirosat, az üzlet zökkenőmentes és a megígérteknek megfelelően kezelt lebonyolításért!
-
enemy19
csendes tag
Pirospont InVino86-nak ezért az üzletért[link]
Mit hoztok, mit vesztek mindenkit kifosztok nesztek.
-
Dexter1
csendes tag
szucsati -nak szeretnék kérni egy pirospontot. Vett tőlem egy chipset hűtőt. Minden rendben zajlott, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Sajnos a hirdetést már nem tudom belinkelni, mert zártam. -
bolygo85
tag
Egy nagy pirosat kérnék szumo[link] fórumtársnak gyors korrekt partner
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
Gardo
tag
Jár a piros pont keno00 fórumtársnak az 1GB DDR2 Ram -ért. Pontosan érkezett, korrekt, megbízható.
Annyi vagy, amennyit a szavad ér.
-
Gardo
tag
Kérnék egy piros pontot TrollMetal fórumtársnak ezért az üzletért! Kissé bizalmatlan, de korrekt, megbízható személy, ajánlom!
Annyi vagy, amennyit a szavad ér.
Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest