Hirdetés
Aktív témák
-
lotto
csendes tag
Piros pont elaller -nek a hűtő ventillátortért
lottoTel: 30/2120515
-
Solya21
csendes tag
Nagy PIROS pont datten kollégának,ő nemcsak a szavak embere hanem a tetteké is!Bátran
ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
_Orbi_
aktív tag
Jár a piros pont kulerr kollégának a tisztességes bizniszért.
Ami meg volt beszélve, úgy is lett.[ Szerkesztve ]
-
terrion
tag
kérnék egy pirosat pipas kollegának a sikeres csereüzletmiatt
terrion
-
André
tag
RABBI-nak kérek 1 piros pöttyöt a 4770es vga-ért
Ez úton is köszönet érte.[ Szerkesztve ]
-
André
tag
Kérek egy-egy pirosat Petya-wh és Killer81 fórumtársaknak is a vásárlásokért.
Minden zökkenőmentesen zajlott, ahogy megbeszéltük. Megbízható, korrekt vevőnek ismertem meg őket. Nekik is köszön szépen az üzletet. -
triklin
tag
Hatalmas pirospont RICHIE[72] - nevű felhasználónak, a kiváló áruért , és a korrekt, gyors ügyintézésért.
[ Szerkesztve ]
-
Barell
senior tag
Hatalmas pirospont jár netseft fórumtársnak. Előreutalás után bombabiztos csomagolásban másnap megérkezett a CM Hyper TX3-as hűtőm. Köszönöm neki itt is.
-
Ghost79
tag
Ismét piros pontot kérnék zola0306 tagnak[link]ps3 játék cseréért immár a másodikért.Minden zsírozottan ment ismét
-
terrion
tag
kérnék egy nagy pirosaterikvikingkollegának ezérta fasza táprgységért
terrion
-
őstag
Gazdagodjon biker fórumtárs PIROSPONTtal ennek a gps-vevőnek az eladásáért. Előre elpostázta és próba után utaltam neki az árát. Megbízható üzleti partnernek ismertem meg.
-
Huroq
senior tag
Jár egy pirospont Terrionnak az üzletért.
Köszi a vásárlást! -
P.O.W.
tag
Jár a piros pont [animatrix11] kollégának a sikeres [üzletért].
MSI MAG B550 TOMAHAWK, AMD RYZEN 5 5600X ,XFX RX 6700 XT 12GB, 4x8GB Kingston Renegade 3600Mhz DDR4, Corsair RM750 ,Noctua NH-U12S, Aerocool Aero One Eclipse RGB, AOC C32G2ZE 240Hz, Razer Deathadder Essential, Genesis Thor 300 TKL
-
mandju
senior tag
pirospont weresgyufa fórumtárs részére.
minden a legnagyobb rendben volt. ajánlom a vele való üzletelést.biznic: [link]
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mandju
senior tag
pirospont karakpecze21 fórumtárs részére.
Egy usb-s tunert vettem tőle. Gondosan becsomagolva postázott. Megbízható eladó, ajánlom a vele való üzletelést!
Az üzletet nem tudom linkelni, mert időközben törölve lett.
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Yamaha R1
tag
Nagy pirospont Angelo69-nek, a csomagkirálynak ezért az üzletért. Bíztam benne, hogy jó árút kapok szépen becsomagolva. Mégis meglepődtem, mikor kibontottam a csomagot. A fülhallgató maximálisan kifogástalan. Mindez olyan atombiztosan becsomagolva, amilyet még nem tapasztaltam. Emellett nagyon pozitívan, rugalmasan állt az üzlethez, kimondottan szimpatikus üzletfél. Köszönöm mégegyszer neki.
[ Szerkesztve ]
-
Kiss70
tag
válasz animatrix11 #11089 üzenetére
-
toledo777
csendes tag
((UFO))nak mehet a piros pont ezért.Pontos,korreket.
Hülyéké a világ:Vigyázzatok csalók= ucr + livanyitamas+Davidzon77+mity01
-
orkester
őstag
Egy-egy pirosat érdemel MongooseNX71, aki innen vett játékokat és fecus, aki ezt vásárolta meg. Minden rendben ment.
[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
czpitti
senior tag
kérnék egy nagy pirosat[alias_bobo] kollégának [ezért] az üzletért
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
vorik
tag
Szeretnék kérni sandlerf-nek egy pirosat a remek külső HDD-ért!
recreational nuclear physicist
Aktív témák
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Playstation 5 Pro 2tb digital kiadás 3év gari.
- 128 256 512 MB DDR memóriák eladók
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- DDR3 szerver ramok, vegyesen, 16GB/24GB --- 1866/1600/1333Mhz Samsung, Micron, SK-hynix
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest