Hirdetés
Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
Egy pirosat kérnék sagesz93 fórumtársnak, az itt, hsz-ekben említett E7400-ért.
Lacpac fórumtársnak szintén jár egy piros ezért a prociért.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
sagesz93
addikt
válasz zsolesz010 #11801 üzenetére
zsolesz010-nek is jár a piros, nagyon korrekt eladó!
innen indult a biznic[ Módosította: #65675776 ]
-
Sunyiló
csendes tag
Pirospont jár Leeeeed fórumtársan , a korrekt ülzetért Csak ajánlani tudom
Háj Men... Áj fink icc túú ikszpenzív, iz disz méd of gold, or watt? Szó háu máccs du lyu engedsz a felébül? BY MISIRULEZ
-
Toomy
senior tag
Krisinto fórumtársunknak mehet a piros pont! 3db 12cm-es ventirácsot vettem Tőle postán előre utalva a pénzt. Az üzlet sikeresen lebonyolódott.
-
Krisinto
őstag
Toomy fórumtársnak kérnék egy pirosat!
3 db 12-es venti rácsot vett tőlem. A pénzt előre elutalta, majd postán feladtam.
Korrekt és megbízható vevő! -
menpee
aktív tag
Pirospont [David93Pecs] felhasználónak a gyors és szakszerű ügyintézésért! PSP alkatrészt tőle fogok venni legközelebb is.
[ Szerkesztve ]
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
y0tz
csendes tag
hegeanabolnak jár egy pirospont ezért, a megbízhatóságáért és korrektségéért
well
-
Dante85
csendes tag
Hatalmas piros pont
blacky79 kollégának a tőlem vásárolt ramokért.
Nagyon megbízható gyors és pontos. -
sintek
csendes tag
Sziaszto ((UFO)) kollégának bevésetném a hatalmas pirosat.Korrekt ,megbízható.
AVE
-
Szabi3
csendes tag
Piros pont nekik, mert korrektek és megbízhatóak bátran ajánlom őket mindenkinek:
Windows1994
HollandRulesSzabi
-
hami8209
csendes tag
P3TR!CK kollégának jár a pirospont ezért a prociért, és a korrekt, gyors ügymenetért!
Csak ajánlani tudom!
-
Lacazr93
senior tag
Tiger. kollégának kérnék egy pirospontot. Egy N95 akksit vett tőlem, előre utalt, gyors, pontos megbízható. Csak ajánlani tudom!
-
carlosfly
csendes tag
Pirospontot szeretnék kérni sephi-nekgyors és korrek volt. Köszönöm.
Üdv Fly
Hívj írj üzenj 30/ 22 33 660
-
mrhitoshi
veterán
Egy piros pontot kérnék lujó55-nek ezért az üzletért (az üzlet)
PS4
-
Weaver
senior tag
lendvaja -nak mehet a piros , mint vevő. ahogy megbeszéltük úgy, korrektül zajlott minden.
a hírdetés:
[link] -
scotty20
csendes tag
bpribelszkinek piros pont a parfümért, nagyon megvagyok vele elégedve
[ Szerkesztve ]
-
RgS
tag
engusz kollégának szeretnék egy nagy pirosat kérni, mivel korrektnek és pontosnak bizonyult a Prolimatech Armageddon eladása során!
-
joshua7
veterán
antikomcsi kap emiatt egy pirosat. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, ajánlom!
Semper Fi
-
leonel
aktív tag
Szintén piros pont jár ezért gaben00017 -nek.
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
Hexetra
tag
piros pont jár ezért az üzletért 5teve kollégának
és szintén pirospont joci76-nak a korrektségért, és a probléma mentes üzlet lebonyolításáért
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
jagela
csendes tag
Sziasztok!
Óriási piros pont Lord Dragon fórumtársnak a korrekt üzletért!!!
A passziv hűtős kártyára még ventit is szerelt nekem ajándékba grátisz!!! -
Eddie141
senior tag
Black Dragon kollégának kérnék egy hatalmas piros pontot. Az általam nyitott kereső hirdetésre reagálva vásároltam tőle egy Corsair H50 felfogatást. Előre utaltam, és minden a legnagyobb rendben zajlott le. Gyors, pontos és korrekt eladó. Csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
-
hobo_blues
csendes tag
-
horiza1
csendes tag
DzsonMekklénnek pirospont a vásárlásért. Gyors,pontos,megbizható!!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=horiza1
-
udvaria
csendes tag
robspidy kollégának jár a piros pont ezért a telefonért, és a korrekt, gyors ügymenetért!
Csak ajánlani tudom!
A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval...
-
senior tag
-
nagyúr
-
opti06
aktív tag
Piros pontos dicséretben részesítem borsi kollégát
egy HD4850 Vapor-x VGA-t vásároltam tőle, gyors, pontos, segítőkész, nagyon ajánlott! -
VIBO
őstag
ezért egy piros jár hegeanabol kollégának
korrekt arc, ajánlom mindenkinek
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
jagela
csendes tag
Óriási piros pont Lord Dragon-nak az üzletért!!!!
Ime: [link]
-
zombinyul
addikt
Szeretnék kérni egy piros pontot djfor92 nevezetű tagunknak,elég korrekt üzletfél lett volna,ha úgy történnek a dolgok,ahogy azt(szerintem) mindketten elterveztük.Sajnos nem így lett,de elmondhatom,hogy mindent megtett az üzlet érdekében.Utazott is(sokat),vett memóriakártyát a kérésemre,valamint többször is felhívott.
Ami miatt az üzlet nem jött létre:ellopták idő közben a telefonomat,melyet vele cseréltem volna el.üdvözlettel:
AndrásHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
baluka26
nagyúr
Dekko a világ legjobb vásárlója
Óriási nagy pirospont jár neki, de leginkább 100 darab.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
gg1876
tag
Piros Lajakirálynak az Apacer memóriákért.
-
Lacpac
őstag
[ Szerkesztve ]
-
b3er
aktív tag
hegeanabol kollégának kérek pirosat ezért az üzletért! Korrekt segítőkész, előre utaltam, ajánlani tudom mindenkinek!
dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest