Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamas740
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek a Kugoo M2 pro a jobb vétel, vagy a Xiaomi pro2? A Xiaomi-nál sokan panaszkodnak a defektre, állítólag 4,5 Bar-ra célszerű felfújni, hogy ne dőrzsölhesse ki a két gumi egymást.Viszont ha a nyomást ennyire felnyomom, akkor már szinte tömör gumis érzés lesz, nem? És a Pro2- nek nincs olyan jó lengéscsillapítása, mint a Kugoonak. A Kugoot is felnyomnám 4,5-re, de ott elvileg a lengéscsillapítás sokat segítene. Esetleg, ha van olyan, aki a Xiaomi pro2-esét ilyen nagy nyomáson használja, érez kellemetlen rázkódást? -
Tamas740
csendes tag
Xiaomi pro 2-es tulajdonosoktól kérdezem, akik 10"-os kerekeket raktak fel a rollerre, hogy a sárvédőket le kell cserélni a rövidebb változatra?
[ Szerkesztve ]
-
Tamas740
csendes tag
válasz Surfym@n #8746 üzenetére
Köszi! Ezeket szereztem be én is, csak nem tudtam, hogy a hátsó sárvédő maradhat-e.
A hátsó lámpa kivezetésénél láttam zsugorcsöves rámelegítéses megoldást a vezeték toldásnál, meg hot glue-s rögzítést, sőt fúróval történő átalakításos módszert is. Ez utóbbiak nélkül is megoldható a vezeték elvezetés? -
Tamas740
csendes tag
válasz Skynet258 #8835 üzenetére
Én is felraktam a 34km/h-s változatot, mondjuk 30-at bírok kihozni belőle.De gondolom ez főleg súlyfüggő, meg ellenszél kérdése is. Az akkumulátorok élettartama hosszútávon ez miatt csökkenhet? Vagy csak kimerül annyiban, hogy ha 30-cal nyomjuk neki, akkor kevesebb km-t tudunk megtenni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest