Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
-
-igu-
addikt
válasz Attici #25288 üzenetére
a fizikai méretek stimmelnek, szóval ha messziről nézem, hunyorogva, akkor kompatibilis
ipad air tokkal jártam ugyanígy, passzentos volt rendesen, csak a kamera kivágása volt odébb fél centivelA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Degeczi
nagyúr
válasz Attici #25334 üzenetére
Csak kérdés, hol legyen a mágnesek pontos helye (gondolom az Oasis is már két reed érzékelőt használ ébresztéshez, mert míg a PW2 csak egyet használt, a PW4 is már kettőt és máshol, valszeg azért, h ritkábban forduljon elő téves ébredés, ha csak a tok fedele mozdult el picit a táskában)
-
Louro
őstag
válasz Attici #25340 üzenetére
Köszönöm szépen. Végül Oasis be lett rendelve Nekem amúgy a Kindle 4 se rossz, de szótárazni a D paddal lehetetlen Ha be fog jönni, az a baj, hogy az itthon lévő 3 Kindle akkor felkerül az apróra, mert biztos kell még egy.
Calibre-t én is próbáltam, de nekem nyűg abból a szempontból, hogy ha jól emlékszem Kollekciókat is valami külön plugin telepítése után lehetett és írtózatosan sokat bajlódtam vele. Azon túl tudtam volna lendülni, hogy az eszközön hogyan tárolja, de amikor új gépet kaptam, Calibre-t nem mentettem le, így mindent lehetett újra kezdeni. A Duokan meg olyan, hogy ahogy felmented az eszköz Documents mappájába, úgy jeleníti meg. Almappákat is kezelve.
Mess with the best / Die like the rest
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest