Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
Ez az óra valahogy megszólított. Megláttam, és muszáj volt megvenni. Még sosem vettem kínai órát, de ez olyan elegánsan szép, gondoltam kipróbálom. Megvettem, most meg próbálok így utólag infót szerezni róla. (hozzáteszem nem sok sikerrel) Örömmel láttam, hogy nem csak nekem tetszik. Ez a PE90 szabad tudni, hogy mit jelent?
-
MAC72
tag
válasz Mr.Csizmás #5033 üzenetére
Köszönöm!
Tehát a Sunon PE90 a szerkezet típusa. (mondjuk sejtettem) Igazából a jellemzői érdekeltek volna, pro és kontra. Ha már beleástam magam a kínai órák lelki világába. Lehet, hogy most szerencsém volt, mert tudatlanul, csak a külső alapján választottam, ennek ellenére nem vettem valami gagyit. Ha ez beválik, akkor gyanús, hogy nem ez lesz az egyetlen kínai órám. A lámpás topicba is csak betévedtem egyszer, most meg egy rakás zseblámpa van itthon. Egyet használok is. Jó lenne valami okosító összefoglaló a téma elejére. -
MAC72
tag
Ma megérkezett a MEGIR M2015.
Nos, hát vegyes érzelmeim alakultak ki vele kapcsolatban. A távolság jól áll neki. Közelebbről már észrevehető néhány kis gyártási hiba. Azért nem kell megijedni, tényleg csak egészen közelről. (azon gondolkodtam, hogy vajon nem-e az ilyen kis hibás darabokat szórják ki az ilyen nagyobb akciókban) Egyébként szép óra. A szíj biztos, hogy nem bőr, és nagyon kemény is. Kicsit várok vele, hátha használhatóra puhul, de szerintem nézek hozzá valami jobbat.
A két kis gyártási hibáról. Az egyik hiba öntési, kép, a másik festési hiba. kép Ezekkel éppen együtt lehet élni, tekintve a vételárat. (lepontozva kb. 2700Ft volt)
Néhány kép még az óráról: kép 1., kép 2., kép 3., kép 4., kép 5.
A kezemhez kicsit nagynak érzem, mert viszonylag kisméretű csuklóm van. A képek minőségéért elnézést kérek, a telefonom ennyit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kupon kunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- QMK/VIA-as, vezeték nélküli Epomaker klaviatúra jött fémházzal
- trek81 károsultjai
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest