Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Roland8622 #6107 üzenetére
Hogy szeretnél chronot úgy, hogy nincs sok apró mutató?
Ha kiegészítő mutatók beleférnek (amik persze működnek, ez szinte csak a Curren szokása, hogy viccmutatókat tesz egy órára), akkor Megir 2011 kielégíti az igényeket. Én termálfürdőben is használtam, tizedmásodperces kronó, és kevesebb, mint 20 usd (szuper akcióban 12-ért volt, de 20-ért is megvenném újra).
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz Roland8622 #6111 üzenetére
Azóta javítottam: Megir 2011, nem 2015.
-
titán
válasz Roland8622 #6113 üzenetére
Ezért mondtam, hogy nálam se az úszás, se a thermálvíz, se a szauna 90 fokja nem tett kárt benne. Mindenre 30-at írnak, ami annyit jelent, hogy tesznek bele tömítést, de nem tesztelik a dizájnt. Vagy azt, hogy nincs benne tömítés. De még a 20 atm is jelentheti, hogy nincs benne tömítés (true story bro).
Én teszteltem, és átment a próbán, csomószor már.
Most akkor kell kronó, vagy sem?
-
titán
-
titán
-
titán
válasz Roland8622 #6130 üzenetére
Ez tényleg jól néz ki.
Igen, az első törölve lett.
(#6131) Breki
Dehogy Miyota. Mezei Sunon ez is. Nem tudok olyan Miyota szerkezetről, mint ez.[ Szerkesztve ]
-
titán
Ha valaki lát egy Ladymatic másolatot valahol, ne tartsa magában, plz
[ Szerkesztve ]
-
titán
Bullshit. Melyik Miyota szerkezet? A Miyota 6S10-nek a kínai (Sunon) másolata van benne. A másolat csak távolról hasonlít, csak fizikai méretek szerint azonos. A Miyotában rendes, fő másodpercmutatós kronográf van felső kiegészítő tizedmásodperces mutatóval, ami 1 másodpercenként tesz meg egy kört. A kínaiban (ami ebben az órában van [link]) a fő másodpercmutató az óraszerkezet része, nem a kronóé, és a felső kiegészítő tizedmásodperces mutató 2 másodpercenként tesz meg egy kört.
Hasraütésszerű szöveg az egész. Ez alapján semmit nem hinnék el nekik.
Vagy az Alin és az Ebayen árult darab egy hamisítvány Sunon szerkezettel. De akkor a többi alis, ebayes Pagani is hamisítvány. És akkor még annyit sem ér.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gagyilovag #6138 üzenetére
A 2035 egy egyszerű, cserekompatibilis szerkezet. A kronók nem ilyenek. A számlap újratervezése nélkül nem cserélhető egyik a másikra.
-
titán
válasz gagyilovag #6144 üzenetére
Én arra utaltam, hogy itt egyikben sem volt soha Miyota szerkezet, már eredetileg is Sunonra tervezték.
-
titán
-
titán
A mostani az juhar, amit korábban vettem az ében (valószínűleg inkább grenadilla, mert az ebony védett) és juhar kombó.
De van mindenféle egzotikus fából, mindenféle kombóban. Palisander, zebrano, sandal, lángolt juhar, vera, stb.
[link]Ezeket a Bewell órákat már itthon is láttam plázákban 30-40ezer forintért
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Roland8622 #6185 üzenetére
A 100m nem pálya a 20dolláros óráknál. Ahhoz tesztelni, fejleszteni, stb kellene. Egyszerűen csak megvesznek egy tömítőkészletet, beleteszik, és a remény hal meg utoljára (az óra előbb, az biztos). Lehet, hogy pont olyan jól sikerül, mintha 100m-es lenne, de az is lehet, hogy csak épp nem csurog be a lé, ha ráesik egy csepp eső. Ezt hívják 30m vízállónak
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
-
titán
Rendeltem én is egy Stowa (hamisítványt). Eredetileg Nomost akartam, de mivel 22-es prémium natóm van a cheapnato-tól, ezért lett Stowa (a Nomos klónokhoz 18-20-as szíj kell).
Meg akarok venni egy phenomenatot is, akkor pedig végkép ragaszkodom kell az egyenmérethez.
-
titán
válasz Sanyi.mTs #6257 üzenetére
Mondtad, hogy másikból jöttél, azt hittem svájciakhoz vagy szokva
PVD: nagy keménységű filmbevonat, ami megvédi a felületet a kopástól. A feketéből azért hiányzik, mert a festék könnyen kopik. Általában 50 dollártól már bele szokott férni a pvd.
Seagull: kínai mechanikus szerkezetgyártó, jó minőségű, de ennek megfelelően drága, általában 100 eurótól lehet sg szerkezetes órákat kapni.[ Szerkesztve ]
-
titán
A szerkezet megint egy kínai Sunon PE903 (a Miyota 12 óránál lévő mellékmutatója még mindig másodpercenként tesz meg egy kört). Az óraüvegnek semmi köze a Seikóhoz, a kínaiak minden mezei hőkezelt üveget (a hardlex is egy mezei hőkezelt üveg egyébként, nem kellett rajta semmit fejleszteni) önkényesen hardlexnek hívnak. És ahogy a gyártó eddigi állításai, így a 316l (ami egyébként kutya közönséges rozsdamentes acél) is valószínűleg szokásos kínai füllentés. Ahogy a vízállóság tesztelése. A 3 atmoszférásoknál nem tesztelnek 🐎🌳szt sem.
-
titán
válasz djherby #6267 üzenetére
Mindháromban kínai Sunon PE45 van. Nemzetközi szállítással együtt kétezer forint alatti (egy fél vacsora ára) órától ne várj el import japán szerkezetet (már a kínába szállítás költsége felemésztené a teljes keretet), egyszerűen nem lehet reális.
-
titán
válasz bazsimano #6284 üzenetére
A 2011-es 42mm átmérőjű
A kép nagy látószögű telefonobjektívvel készült, és a túl rövid fókusztávolság miatt közzel kellett vinni az órához, hogy ne pici legyen a képen. Az így kapott látószög miatt viszont nagyobbak tűink az óra a csuklón, mint amilyen valójában, normál látószögből.
-
titán
válasz Roland8622 #6287 üzenetére
A gyertyás Benyar a korábbi 22,99-ről lett 22,11.
-
titán
válasz lkksioskdl3 #6361 üzenetére
Minden olcsó valódi bőrnek mesterségesen létrehozott poliuretán felső rétege (külső felülete) van. A bőrt rétegesen hasítják, és egy középső réteget felhasználva, pu bevonattal készítik. Ettől még valódi bőr. A teljes vastagságú bőr irtó durung, a legfelső hasíték meg irtó drága.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest