Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Láttam én is már szebbet.
Ha lenne is ilyen órája az embernek, akkor úgyse hinnék el, hogy valóban milyen brutál drága. Azt hinné a szemlélő - talán nem is alaptalanul - hogy valami kínai giccsparádés (kétpálcás) 15 dolláros óra.
Az az ember, aki ennyi pénzért vesz órát (amikor egy McLaren autót is vehetne rajta, ha már a McLarenre van ráizgulva), ott valami gond van a fejében. Vagy gusztustalanul gazdag. Vagy mindkettő. -
Soká
senior tag
válasz Rodzser Mór #6601 üzenetére
Ezt úgy próbáljátok értelmezni, ahogyan egy 300millió forintos kötvényt vagy egy Picasso képet. Ez egy befektetés. Vagyis egy műszaki tartalmú műtárgyról van szó, aminek az értékét a gyártó "garantálja". (vagy nem garantálja...) Nem tudom, hogy ha ékszerként árulnák, úgy elfogadhatóbb lenne az ára?
Szvsz, ez egy túlárazott műtárgy, aminek az esztétikai értékeivel kapcsolatban kétségeim támadnak. Nekem már az eleve eszetlenségről árulkodik, hogy egy fém(vagy műanyag?) tokra miért vittek fel fa mintázatot? Ráadásul erről, ilyen fekete színben nekem az elég prosztó, fóliázott fekete hangdobozok jutnak az eszembe. Ami fát nem látott, de olyan, mintha... Aztán arról a piros alkatrészről is az jut eszembe, mintha valami műanyag vacak lenne, ami 10 év múlva... noha nyilván nem az.
Az pedig, hogy a csontvázszerkezet miatt a számlap olvashatatlanul zsúfolt, szintén arról árulkodik számomra, hogy az alkotó hogyismondjam... híján volt a dizájneri ismereteknek. -
pulutodurumo
őstag
Kicsit tegyük helyre a dolgokat!
1. Tok: "...a case that marries titanium, carbon TPT (thin-ply technology), and a Richard Mille exclusive and apparent watchmaking first: Graph TPT, better known as graphene..."
Nem kamufa, hanem titán, szénszál, és óránál elsőként grafén.
2. Számlap: Vagyis a hiánya. Nekem sem tetszik, de a tokformával együtt ez a márka sajátosága, ha úgy tetszik védjegye.
Viszont hátulról a szerkezet az szerintem gyönyörű. ablogtowatch"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
tobias40
veterán
Megjött az első kínából rendelt órám!
Ti az óráknál mikor szoktátok leigazolni hogy megjött és csillagokat osztani?
Azért kérdem mert egy óránál nyilván idővel dől el hogy mennyire pontos és mennyire leszek vele megelégedve pl. 1 hónap múlva!
Az alin max. 15 napig lehet vitát nyitni miután leigazoltad az órát utána semmi reklamációd nem lehet..
Nem várok csodát ezektől a pár ezer ft.-os óráktól de mégis kíváncsi vagyok hogy ti ezt hogyan csináljátok.Erről az óráról van szó,most bontottam ki és meglepően jól néz ki az árához képest!
Kíváncsi leszek "hosszú távon" mit mutat majd használat közben!szerk.:nem vagyok egyáltalán óra szakértő,az itteni ajánlásaitokból válogatok ami megtetszik!Köszönöm nektek a sok tapasztalatot amit itt szedtem össze tőletek
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz tobias40 #6609 üzenetére
Kérdések:
1. A kis számlap csak dísz?
2. Mennnyi a kerek óratest átmérője, a gomb nélkül? víszszintesen
3. Mennyi az óratest + a szíj csatlakozásának együttes hossza? függőlegesen
4. A szíj cserélhető, szabványos a csatlakozása?
5. Mekkora átmárőjű csuklóra megy rá a szíj a legkisebb állásban?A helyedben még várnék az értékeléssel, mivel a visszajelzések között vannak letört mutatós órák is:
kép1
kép2[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
tobias40
veterán
válasz petipetya #6613 üzenetére
1: Nem dísz,mp-ként lép.
A többi infót ti tolómérővel szoktátok mérni vagy elég a hagyományos "centi"?
Mondtam hogy még nagyon kezdő vagyok de megmérem ezeket...
Közben mértem tolómérővel
2: 40 mm
3: 47 mm
4: nem tudom hogy ezt hogyan állapítom meg...
5 kb. 17-18 cm.[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
titán
válasz tobias40 #6621 üzenetére
Egy ezerforintost kukázz. Egy 20-30 dollárost érdemes visszaküldeni. Tegnap vettem egy Parnist, azt visszaküldöm, ha meghalna. A múltkor valakitől képet kértek a kalapáccsal összetört óráról, és cserélték gariban. Szóval nem kell mindig visszaküldeni. Nekem napszemüveget cseréltek visszaküldés nélkül.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
petipetya
nagyúr
-
knoxhu
senior tag
Ne kínozzatok, ezt a két órát várom : D
-
petipetya
nagyúr
válasz tobias40 #6614 üzenetére
Most látom, hogy itt írtad meg a paramétereket, köszi. Van egy ugyanilyen méretű órám, amely nato szíjjal tökéletes.
Igaz hogy úton van egy fémszíjas óra a mindennapokra, de mivel sosem volt fehér számlapos órám, elgondolkodtam rajta. Nato szíj is van 4 darab:
- 20 mm fekete
- 20 nm barna-fehér csíkos
- 22 nm fekete
- 22 mm Fekete-sötétszürke csíkosAlszom rá egyet.
"nincs rá lezsóidő"
-
Roland8622
aktív tag
Szia. Ilyen Stowa és hasonlót mostanában egyre többet látok, ráadásul NATO szíjjal
Ja és ami érdekes a dologban, hogy nem egy közülük üzletember volt.[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
tobias40
veterán
válasz petipetya #6632 üzenetére
Szívesen!
Ez első 2 képet én nem látom,ti igen?A rosszabb minőségűt most nem látom korábban láttam,lehet azért mert töröltem őket közben?
Ritkán teszek fel képet,csak hirdetésbe szoktam..Ha kéritek vissza rakom azokat is!
Mi is az a "nato" szíj?Linket adtok hozzá?Ez a szíj gagyi az órához sztetek? Élőben nem néz i rosszul
Lauda: sztem is így első vásárlásra megvagyok elégedve vele,sose legyen rosszabb választásom ár/érték arányban.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Tegnap meg ma lövöldöztem kicsit ebayen. Mindet nem tartom meg, valamelyik biztos megy apróra, de még nem tudom, melyik. Termés:
Parnis PA6009, ISASWISS szerkezettel
Regent 1541 Miyota 8217 automata szerkezettel
Nautec No Limit Masterpiece T3 Ultimate Ocean (svájci, titán ház, titán szíj, kerámia lünetta, zafírüveg, ETA G10 szerkezet, trícium gázcsöves világítás, 300m)
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Roland8622 #6633 üzenetére
Ha megjön a kínai "stowám", én is natóval fogom használni
-
petipetya
nagyúr
válasz tobias40 #6644 üzenetére
Ehhez még annyit teszek hozzá, hogy a vékony csuklóra sokkalta kényelmesebb, mint a bőr vagy műanyag szíj.
Ez az óra például már kényelmetlen lenne nekem egy bőr szíjjal, mivel azok merevebbek és kevésbé követik a csukló formáját. Ám NATO szíjjal tökéletes, laza, kényelmes és még jól is néz ki:
kép1
kép2[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #6642 üzenetére
Most azt látom, hogy a legtöbbet rendelt link esetén az ár lement 6.99 USD-re. Nem szarakodok tovább, megrendeltem, mert szerintem nagyon ütős lesz a fekete NATO szíjjal. YouTube videók alapján itt is másodpercmutatóként funkcionál a kicsi számlap.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Szoszo94
őstag
Méreteket és képeket a Nomos-ról már régebben tettem be ide
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest