Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #37598 üzenetére
A Flagship boltban láttam 80-ért, próbaképpen buy now, kuponkóddal ment le 73-ra - az már 150 júró alatt van, megússza a vámkezelési díjat. Igen csábító ajánlat, "sajnos" van is rá keretem. Még azt kell eldöntenem, a sárgás v a sötétebb mutató-index legyen.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #37601 üzenetére
Megnéztem én is, nekem a világosabb jön be. Jobban látható.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Tuna homage-okon cserélhető a kerámia bezel az SKX kerámia bezeljeire? Azokból ugyanis van 2 színű, pl pepsi, coke... -
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #37602 üzenetére
Szerintem is. Coinokat itt nem számítanak be, gondolom. Még azt kell eldöntenem, tényleg szükségem van-e rá. Hordanám-e, v félteném ezt is...
Kinéztem egy női Berny day-date órát, de drágább, mint legutóbbi akcióban, akkor simán 20 körül el lehetett vinni. [link] A rosegold kellene. Ja, és még szállítási díj is van, 1500.
Más. Benelli Imperiale 400-zal vkinek tapasztalata esetleg? Ha mégsem órát vennék nyugdíjazásomra.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Sungoo
addikt
Off: törölt rendelés esetén mennyi idő kb. a pengő visszaérkezése az aliról?
-
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #37611 üzenetére
Engem is elvakítottak, úgyhogy reggel még behúztam egy világoskék 600t-t. És ennyi volt.... 11.11-ig befejeztem.....
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Sungoo
addikt
válasz Faresz1976 #37609 üzenetére
Köszi!
dzsi23: nem óra. Elveszett a fülhallgatóm, rendeltem másikat, erre ma hajnalban megtaláltam. Szerencse, hogy nem kapkodott az eladó a feladással. -
dzsi23
addikt
válasz Sungoo #37613 üzenetére
Jah, nekem is volt időm átgondolni, hogy kell-e nekem az az óra, mert tököltek a feladással. De igazából ez olyan volt, amit tuti nem hordanék a (számomra) nagy mérete miatt, csak megtapizni akartam, + letesztelni, de nincs kedvem utána az eladással bajlódni. Megmaradt 3 másik rendelés, amik összértékben sem érik el egy San Martin árát, szóval nem vészes, őszig elleszek velük. (Na jó, a nagyon akciós, 25k-s SM árát elérik, de azt most hagyjuk.)
Amúgy nekem is épp egy fülhallgató volt a legutóbbi alis rendelésem, ami nem óra vagy óraszíj.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #37612 üzenetére
Azt hittem, azt már behúztad korábban. De jól tetted, nagyon jónak tűnik az a Seestern.
-
zoarden
tag
válasz Churpik #37622 üzenetére
lehet, valszeg "alloy", de nem akartam belemerülni jobban, csak hogy jelezzem,...
9eFt alatt én nem láttam még még ebben az alacsony árkorszakban sem acél tokkal árult hasonló kategóriás órát.
Kinek mi számít, eldönti,
de mivel a spec sem írja konkétan ennél pl., ezért beugratós lehet hogy jaj de olcsó.I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
dzsi23
addikt
válasz zoarden #37623 üzenetére
Talán a tavalyi 6200 forintos Wanvi volt a legolcsóbb acél tokkal, most pedig akciósan megvehető 7 ezer körül a VH31-es Pagani, búvár stílusból pedig szerintem a kvarc Addiesdive Sub a legolcsóbb, ami 10 ezerből meglehet olykor.
Emlékszem, hogy 5-6 éve nagy kutatások folytak itt, hogy melyik lehet a legolcsóbb acéltokos óra, de már akkor sem nagyon volt 10k alatt. Nekem talán a 12 ezer forintos Natural Park volt a legolcsóbb. Legalább is akkor az volt, azóta már vettem Addiesdive Subot 10k-ért. -
Churpik
tag
Még talán a Lorus egyik chronója is idefér, bár itt nincs zafír, és a tok aranyszínű festést kapott, ami nem mindenkinek jön be. Viszont Seiko VD57 kronó, nemesacél tokkal.
-
Faresz1976
aktív tag
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #37627 üzenetére
Ez a Wanvi baromi jó óra volt ár/értékben, zafírral, VD53 szerkezettel, tömörszemes szíjjal. Sajnálatos, hogy csődbe ment, de végül a Cadisen átvette a készletet, és a kiárusításkor lehettett olcsó pénzért hozzájutni (kb. 2 éve?).
-
zoarden
tag
válasz Churpik #37625 üzenetére
#37624 dzsi23
#37625 Churpik
azt írtam
- én nem láttam
- illetve hogy "hasonló kategóriás órát" vagyis pl. fogatható lünetta, pip.
Tehát aki keres, eszerint talál
Ez az Onola 10eFt-ról van 3900Ft-ra leárazva.
Valamiért nekem az a benyomásom hogy nem egy tartósan használható darab (<2év), és hamar szemétté válik. ...lehet hogy csak nem szimpatikus a körítése az oldalon[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
Churpik
tag
válasz zoarden #37630 üzenetére
Jól látod, jól látod. 10 ezer Ft-ot semmiképpen nem ér. Welcome Deal-ben 1700 Ft-ért hozza nálam.
Inkább úgy mondanám, hogy "szezonális óra", kb. egy szezont bír Cserébe látványos számlapokat ad, és némi búvár érzetet. Akinek nincs pénze legalább egy Addiesdive-ra, annak viszont lehet egy lehetőség olcsó és lünettás órára.
"Puha" SL28 szerkezet van benne, pont olyan sz*r, mint a Seiko-Epson PC21. Szerencsére teljesen csereszabatos az olcsó Miyota 2115-el. Legalább a korrodáló csavarok és stiftek nincsenek benne, mint némelyik drágább társában (Foxbox).
-
dzsi23
addikt
válasz zoarden #37630 üzenetére
"azt írtam
- én nem láttam"Láttam, hogy ezt írtad, csak kiegészítettem, folytattam a gondolatmenetet, nem belekötöttem.
"- illetve hogy "hasonló kategóriás órát" vagyis pl. fogatható lünetta, pip."
Ezért említettem az Addiesdive Subot is, mint legolcsóbb acéltokos búvár.
Az Onoláért én sem adnék pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #37629 üzenetére
Vettem gyémánt tesztert és leteszteltem. És zafírt jelzett. Viszont ha megkopogtatom akkor olyan a hangja mint egy vékony üvegnek.Arra gondoltam, lehet zafír"festékkel" van bevonva a sima ásványi üveg.
Ettől eltekintve baromi jó. A szíja simán veri a Pagani holdórát és társait. Viszont a pillangócsatért kár[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #37633 üzenetére
Ne vedd el a kedvem a Pagani holdórától, mert már úton van egy felém...
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #37634 üzenetére
ha tudtam volna.... mert hát a holdórának nagyon jó a szíja, igen, bizony nagyon szép, csak én rosszat fogtam ki, ez az igazság .
Apropó úton van. Holnap jön a véletlen rendelésem .[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
Azt hiszem a Cadisen 7063-ban élt tovább, a szíj a csattal, a szerkezettel és a zafírral.
-
Sungoo
addikt
válasz dzsi23 #37615 üzenetére
Azon agyalok, én is piacra teszem. Valahogy teljesen elengedtem a mechanikus órákat. Némi haszonszerzési céllal meghirdetem, ha marad, az sem tragédia. Sőt, ma a kis “órab.zi” kollégám a Militado-t is el akarja orozni, holnap be kell vinnem melóhelyre. Megint óra nélkül maradok!
-
Churpik
tag
Erről jut eszembe: a LIGE automatát is tesztelted? Van ahol az Alin az eladó azt írja, hogy zafír, néhány YT reviewer is zafírozik, de pld. Watchdog szerint csak egyszerűen üveg.
-
Faresz1976
aktív tag
-
zoarden
tag
válasz dzsi23 #37632 üzenetére
ok, ez most akkor naon kerek így már .
-.-
Pre-aciós csojszdélyek és coinozás rémidőszaka: talán ismét sikerült kibekkelnem óravásárlás nélkül ezt a nagyon kemény csábítási időszakot, de nem vagyok büszke rá, mert ugyan élveztem a visszanemtérőalkalomóccsóságvadászatot, de több idő ment el vele, mint amit utólag meg tudok indokolni magamnakI want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
Churpik
tag
válasz zoarden #37640 üzenetére
Nem vagyok szakértő, csak folyton az olcsó órás videókat bújom Meg van egy nagy rakás szrszr kínaim amiket időnként kénytelen vagyok szétszedni... persze automatát nem
Mivel az SL28 gyakorlatilag a Miyota 2115-nek az 1:1 copyja ezért van aki kicseréli - főleg ha az SL28 hamar tönkremegy, ami bizony gyakran előfordul Ha ilyen szerkezetes órát vesz az ember (pld. Lige, Foxbox, Ben Nevis, stb.) és valamiért mégis a szívéhez nőtt, akkor érdemes elgondolkodni a cserén. A Citizen-Miyotát itthon is lehet kapni olcsón (pld. Óranagyker). A cseréről nagyon jó videók vannak YT-on, ha kell adok linket. Kvarcóránál ez csak egy kis Legózás
A "puhaság"-gal arra a rendkívül idegesítő dologra céloztam, amikor az olcsó kvarc szerkezeteknél beállítanád az időt pontosan, majd amikor visszatolod a koronát akkor elugrik a percmutató - néha több percet is. Ilyen az SL28 (amin a kínaiak javítottak, és az SL30 már nem ugrik el), a Seiko-Epson PC21-es olcsó kvarcórák, vagy az ana-digikben előszeretettel használt Epson AL35E. Amikor már negyedszer próbálod beállítani a pontos időt legszívesebben elhajítanád a bús fenébe.
Sajnos az Aliexpressen nem mindig tüntetik fel a kvarc szerkezet típusát, csak akkor ha valamiért fontosnak tartják azt az eladáshoz, de sokszor akkor is csak "Japan Movement" van.
[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
Nem vagyok 100% biztos benne, de úgy tűnik, hogy ez a Stührling most jó áron van (79$). Amazonon is ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
Kínában kitört az Aliexpress akciózás
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Churpik #37644 üzenetére
Nekem holnap jönnek már vmik.
Viszont a Seagullokat még nem adták fel. Biztos úgy gondolják túl olcsóak voltak.Mintha elsején elszabtak volna valamit. A coinos akciók mentek még, és már a kuponok is működtek.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Faresz1976
aktív tag
válasz xcvbxcvb #37645 üzenetére
Nekem feladták a a Sugess-t és a Seestern-t is .
Alig várom már, hogy láthassam az ST1901-et[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Faresz1976 #37646 üzenetére
Nem fizettem 100 dollárt a két Seagullért.
A Sugess nekem is tetszik, gondolkoztam is rajta, de aztán elfogyott a coinom így megoldódott a kérdés .
De majd megveszem tőled .ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
phrenetiX
tag
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
Bukk900
őstag
A Sugess Breitling homaget vetted? Abban a tudatban voltam, hogy a vörös csillagos 1963-at...
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Bukk900 #37649 üzenetére
A vörös csillagost nem mertem megvenni, mert a bolt egy hazugság volt. Írtam is, hogy az összes értékelésük 1 napon volt és csak 1 órát árultak.
A Breitling amúgy is jobban tetszett.xcvbxcvb:
Áááááá ezt nem adom el, max ha vennék helyette egy világoskéket . De 300t az lehet lesz eladó . Ha lehetne adnék át coint mert annyi van, hogy soha nem fog elfogyni.phrenetiX:
Az biztos . Most jelenleg még 2 óra birizgálja a fantáziám, az egyik a Sugess holdfázisos aventirie számlaposa, és a fehér Cadisen Komodo. Most a régebbi "készletemből" adtam el órákat abból finanszíroztam a vásárlásokat ( no meg már februártól spórolok )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest