Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz Faresz1976 #35797 üzenetére
Skmei store-ban vettem, kuponokkal volt annyi. [kép]
-
dzsi23
addikt
Facebook...
Eközben aliexpressen...
-
Bukk900
őstag
válasz Faresz1976 #35776 üzenetére
Nekem tetszik a fekete bőr szíjjal, kedvenc Seiko 5-ös órám is rózsa arany és ezzel adják.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Bukk900 #35804 üzenetére
Így ez a kompozíció nekem is tetszik. Jó a mintázata a szíjnak, megy a tokhoz. Az enyémről ugyan ez nem mondható el.
Viszont ma ráraktam a Berny szíját a korongra es tetszik.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #35805 üzenetére
Jól néz ki vele. Rápróbálnék a cápahálót is.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz dzsi23 #35803 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
dzsi23
addikt
válasz Digitalpimp #35807 üzenetére
Hát ez az... és 180 ezerért vesztegeti. Még egy képet is mellékelt egy webshopból, ahol 695 euro... Vagy a kép kamu, vagy a bolt kamu (inkább nem nyitom meg a weboldalukat, hogy leellenőrizzem), vagy az a világ legdrágább boltja.
-
@mriya@
őstag
A kronográf is volt 27 ezer Ft, de 127 ezer is.
Az enyémet 36-ért vitték el.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #35805 üzenetére
Jól mutatnak együtt.
(Idevágó szovjet rajzfilm : Korongot, korongot!39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Faresz1976
aktív tag
30e pénz a nagyobbért nagyon jó ár!
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
driv4r
aktív tag
válasz nebancsa #35817 üzenetére
Köszönöm:) Hirtelen felindulásból elkövetett licitálás volt;)
Egyelőre többet nézem a hátulját, mint a számlapot, mert az kicsit olyan túl szigorú, szovjet-orosz konstruktivista dizájn, főleg azokkal a mértani idomokat idéző mutatókkal.
Szerintem a werk is ruszki, egy 3133. De mindenképpen rá fogok tenni egy kínai szíjat, mert a mostani gyárin rajta van a fém hagymakupola Poljot logó, az már kicsit sok. És akkor tényleg megvalósulna a konstruktivizmus szellemében a III. Internacionálé.
-
driv4r
aktív tag
válasz dilajoska1 #35819 üzenetére
Nekem is van hasonló, egy Valjoux 7734, az oroszok tokkal-vonóval megvették az egész vertikumot, abból lett a 3133.
De a 7734 korábban meg egy Venus werk volt, szóval az óraiparban semmi se vész el, csak átalakul (megveszik vagy lenyúlják:) -
driv4r
aktív tag
válasz dilajoska1 #35821 üzenetére
Igazából a szerkezet miatt vettem meg. Ilyen nekem még nem volt, de ha most nem veszem meg, nem is nagyon lesz, mert már rég leállt a gyár, szóval betáraztam, jó lesz az még valamire... a 3133 elődje az oszlopkerekes 3017 volt, az azzal szerelt 60-as évekbeli Sztrelákat ezer euró alatt nem is nagyon látom, még egy olyat is jó lenne bezsákolni.
-
driv4r
aktív tag
válasz CactuS #35825 üzenetére
Poljot International, Simple Round modell, ref 3133.7431511.
Ez egy PI katalógus 2000-ből, a 16. oldalon megtalálható. 38-39mm körül van, viszont 14mm körüli a vastagság, olyan hamburger buci forma, Neked nagyon kicsi lenne...
Anno APT írt szemlét egy három mutatós verzióról, érdemes átfutni, mai szemmel vicces árakat említ...
-
driv4r
aktív tag
válasz baal-amiga #35826 üzenetére
Köszi, egyelőre örülök neki, annyira ellenállhatatlanul
rondaérdekes, hogy nem is tudtam ellenállni neki, plusz ez az első* órám, ahol nézegethetem a szerkezetet bontás nélkül. De még nem vagyok biztos, marad-e, bár megvenni könnyű volt, eladni már nehezebb lesz...* jav., a második ilyen órám, a BB58 925 volt az első üveg hátlapos, de a fene se akarja nézegetni, nem valami szép werk.
[ Szerkesztve ]
-
-
mqm
senior tag
Komming szún!
-
driv4r
aktív tag
Eh.
Ebbe a modellbe anno beleszerettem, aztán kiszerettem belőle, egyrészt a sikertelen rendelés, másrészt a GS másolás kamuzós megmagyarázása miatt. De megmondtam már akkor is, ez lesz a fejőstehén modelljük.
De most úgy látom, a San Martin is kezd elgrandseikoizálódni. Mi lesz a következő, Shenzhen Smog? Kantoni Köd? Nem kellene belekeverni 'ihletadónak' a természeti jelenségeket, a fűt, fát, bogarat. Sokkal becsületesebb lenne, ha nyíltan megmondanák, lila és zöld még nem volt, de vegyétek meg, mert nagyon kell a pénz.
Szerintem most ezekkel az újabb és újabb számlap verziókkal a legjobb úton haladnak a fogyasztói elfáradás, a saját flagship modelljük devalválódása felé. Abba kellene kicsit jobban belegondolniuk, milyen negatív hatásai is vannak ennek a folyamatos 'megújulásnak', alábbiakban egy hevenyészett gondolatkísérlet.
Teszem azt, átlagos órakedvelő vagyok, nagy nehezen, de kiköhögtem a pénzt az első modellre, a selyemfényű ezüst számlaposra. Utána ugyan picit megzavart, hogy kijött a homokdűnés számlapos verzió, fehérben és bézsben is, de sikeresen bemagyaráztam magamnak, azoknak túl műanyagos az összhatása, vagyis mégiscsak jól választottam az elején, tehát nem az a valódi ok, hogy az újakra nincsen pénzem. (Dehogynem.)
Az viszont már kifejezetten kellemetlenül érintett, hogy kisvártatva megszondáztatták a közösséget, vajon melyik számlap legyen a következő. Meteor? Aventurin? Gyöngyház? Lápisz? A bőség zavara a fogyasztó kimerüléséhez vezet, rögtön elkezdtem más szemmel nézni a sajátomat is. Biztos jó döntés volt? Persze, nem is volt lehetőségem mást választani, nem volt igazi döntés. De akkor most mi legyen, az aventurin jobban tetszik, adjam el a régit? Spóroljak össze az újra? De melyik újra, mindegyik tetszik...
És ezek után most újra elkezdik a
cukkolástpiac tesztelését ezekkel a légköri jelenség számlapokkal, de közben ugye ott voltak a másik GMT modellnél azok a cuki gyümölcsös opciók is.Ez így nagyon frusztráló. Így nem lehet jó döntést hozni. Illetve lehet: nem venni semmit. Mert ha vennék valamit, később úgyis megbánnám. Biztos ezt akarja a San Martin?
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #35833 üzenetére
Hűha nagy itt a csend. Tegnap óta semmi?
( egyszer nem vagyok itt.... )____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
fakekorom
tag
válasz Faresz1976 #35834 üzenetére
mki leadta a rendeléseit, és csöndben vár
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
dilajoska1
őstag
Az én új órám 1-2 órán belül itt van .
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dilajoska1 #35838 üzenetére
.
Az enyém csak tegnap este ment át a vámon____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
Tegnap nem adott ki új modellt a San Martin, behalt a topik.
dilajoska1 #35838:
Várjuk a kép(ek)et. -
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #35839 üzenetére
Meg is jött!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Ra3
őstag
Nekem egy Cadisen panda chrono fog jönni, meg berendeltem a bronz SanMartin chrono pilótát aliról, pár dollárral olcsóbbra jött ki mint a múltkori EU raktáros akcióban (130 usd környke).
Majd ehhez kellene valami cordura jellegű barna szíj, ha van tippetek jó minőségű 22mm-esre ne kíméljetek. Vagy tipp bármilyen szíjra ami jól áll neki''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
dzsi23
addikt
válasz dilajoska1 #35841 üzenetére
Jól néz ki. Elég jó AR réteg van rajta, mintha nem is lenne ott az üveg... vagy csak valami sötétet "tükrözött"?
-
dzsi23
addikt
Bár nem túl olcsók, a Bartonnál érdemes lehet szétnézni, szerintem jó lenne rá néhány szíjuk.
De nekem azzal az arany alkatrészes natoval is tetszik ez az óra, amit bigmasterg próbált rá. [link]dilajoska1 #35845:
Ütős. Én meg sok órámmal szenvedek a tükröződés miatt, hogy egy normális képet csináljak róluk. -
nebancsa
senior tag
Megjött a numpbuck órám, ami nem lett humbug 🙂 Minden funkció működik, hozza a 80-as évek színvonalát.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #35840 üzenetére
dilajoska1:
Jól néz ki, pont mint a képen. A hullámos számlap mennyire néz ki műanyabnak?Ra3:
Jól belehúztál[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
- Hidromasszázs zuhanykabin, Sanotechnik Cikkszám: PR150 Nevada 80x150
- Elado egy 12v 30W led reflektor
- Roborock S7 robotporszívó, fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs