Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Ezt az órát szeretném megrendelni, szerintetek megvámolhatják?
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Putyin90 #25161 üzenetére
Nem kell rá fizetni semmit, rendeld meg nyugodtan. Persze mindent vámeljárás alá vonhatnak, de fizetni nem kell.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
petim
csendes tag
Sziasztok! BÚÉK!
Próbált már valaki alibaba-ról próba darabot (sample) rendelni? Az alábbi linken Miyota 9015-tel szerelt, zafír üveges automata 100$ és pont ilyen minimalista órát keresek.
[link][ Szerkesztve ]
-
petim
csendes tag
válasz @mriya@ #25173 üzenetére
Ezt nem láttam, de betudható lustaságból eredő copy-paste effektusnak szerintem. Tudsz adni egy linket ehhez a táblázatoz? Én másikat látok, ahol nincs ennyi zöldség. Félnem kellene szerinted, hogy kamu? Van itt is vevő védelem, ha pl. paypal-lal fizetek, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Caldera
aktív tag
Tegnap megérkezett a Pagani Design PD-1667 órám (Omega Seemaster Commander 007 design, fehér számlapos). A $110 áráért nagyon jó minőségű, számomra szép óra. Olyan műszaki tartalommal, amit más nevesebb micro brand-nél csak jóval 100e Ft fölött mérnek. Eredeti Seiko NH35A szerkezet, zafír üveg, kerámia lünetta, tömör szemes szíj és tömör végszem, mart (nem lemezből hajtogatott) nyitás könnyített csat, menetes koronazár logós koronával (még arra is figyeltek, hogy bezárt állapotban függőlegesen áll a logo).
Ha nagyon akar az ember biztosan lehet találni finom, apró hibákat, de napi használatra hibátlan. Elgondolkodtató, hogy megéri-e csak az ismertebb márkanév és a tudat miatt jóval magasabb összeget kifizetni azonos tartalomért.''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
DVDfun
csendes tag
Sziasztok!
40mm-es Seagull 1963 kronográf tokot szeretnék venni új vagy használt állapotban. Tudtok valahol ilyen helyet, vagy szerintetek muszáj lesz az egész órát megvennem?
-
@mriya@
őstag
-
Caldera
aktív tag
válasz nebancsa #25181 üzenetére
Melyik fekete? Mert 2 féle van, illetve most már van egy kék változat is. A 1/4 narancs lünettás feketén én is gondolkodtam, de a fehér mellett döntöttem mert különlegesebb, és nem bántam meg.
Nem, csak fémszíj van hozzá. A szilikonos után olvasva, nem túl tartós. Ha szilikonnal rendeled később elérhető hozzá gyári fém szíj 20$-ért. A lume-t az Orient Ray2-vel tudom összehasonlítani, mert előtte azt hordtam napi szinten (most pihen). Ez nincs olyan tartós és erős (a Ray2-t még reggel látni), de túl rossznak se mondanám. Engem nem igazán zavar. De összességében nagyon minőségi (jó paraméterekkel) és szép óra ezért az árért.
Van egy Mako3-om is, ami már pl. 100e Ft-os kategória, abban van zafír, de pl. a lünetta betétje még annak is csak festett és a szíj végszem, csat is hajtogatott lemez.[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
sajatmagam
csendes tag
Ennek az órának mik lehetnek a méretei? Különösen a vastagsága érdekelne.
-
pulutodurumo
őstag
válasz sajatmagam #25192 üzenetére
Nem vastag, saccra 11mm.
Viszont annyira Seiko, mint én. Ha csak szórakozásból kell, vedd meg. Egyébként felejtsd el."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
dzsi23
addikt
válasz sajatmagam #25192 üzenetére
Ez egy Indiában összetákolt izé, senki sem fogja tudni megmondani a méreteit, max. az eladó, ha ráírsz, és veszi a fáradságot, hogy lemérje.
-
nebancsa
senior tag
válasz DVDfun #25191 üzenetére
Volt ilyen, egy IWC be habarodtam bele. Nem volt olcsó a másolata, de az eredeti teljesen elérhetetlen lett volna számomra. Nem bántam meg, nagy becsben tartom, és szeretem is, mintha eredeti lenne. Amikor rajtam van félóránként nézem az időt, hogy gyönyörködjek benne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest