Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz Keil Walker #20752 üzenetére

    Ez az óra tetszik, köszönöm, és tekintettel arra, hogy itt a márkanevet is meg kell valamelyest fizetni, egyáltalán nem drága.
    Azt viszont férfiasan bevallom, hogy számomra ez az eco-drive dolog nagyon marketingszagú. Tök jól hangzik, hogy nem kell bele még elem sem, de általában igaz a mondás, hogy nincs ingyenebéd. Lehet, hogy távoli a hasonlatom, de elég sok elektromos szerszámom van. Ezek egy kisebb része akkumulátoros. Szép és jó, de tudomásul kell vennem, hogy 4-5 év alatt még akkor is megdöglik benne az akku, ha keveset használom, és bizony a piac úgy van kitalálva, hogy ne nagyon érje meg cserélni az akksit, mert akkor már érdemesebb megvenni az újabb, a jobb kütyüt. Így aztán van féltucat használhatatlan csavarbehajtóm, meg van 4-5 ma is kiválóan működő vezetékes fúrógépem.

    Tehát anélkül, hogy ismerném ezeknek a Citizeneknek a beltartalmát, lehet, hogy én nagyobb bizalommal lennék egy ilyen változat iránt. (a számlap színétől most tekintsünk el)
    Egyébiránt a Citizen órák inkább a százezres kategória, fogalmam sincs, hogy az ilyen, legolcsóbbnak számító darabjaik mennyire megbízhatóak? Mi jobb, egy márkásabb gyártótól a legolcsóbb órát megvenni, vagy ugyanannyiért egy olcsó gyártótól a prémiumabbnak szánt darabot? Érveim lennének mindkét megoldás mellett.

Új hozzászólás Aktív témák