Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz petipetya #12161 üzenetére

    Ez ìgy erős ferdìtés és fele sem igaz.

    1. Ha megrendelek egy órát egy olyan helyról ami anglia és nagy betükkel oda van ìrva, hogy egy hét a szállìtás, akkor ez úgy müködik hogy akinek megigértem, hogy szerzek max annyit vár, ha nincs óra akkor nem érdekli a magyarázat vesz egy másikat. Szóval ez nem úgy van, hogy csettintek és jön a vevő és biztos el tudom adni..

    2. Ugye ennél a cégnél már sokan reklamáltak innen is, hozzáteszem teljesen jogosan különböző dolgok miatt. Őket ugye én enlìtettem itt először még a Lorus órák kapcsán. Nem gondolom, hogy egy jogos reklamálás miatt nem fognak órákat küldeni Magyarországra, főleg, hogy valakiket reklamáció után le is tiltottak. És azért nonszesz, hogy kînából egy héttel később rendelt óra hamarabb ideér, mint angliából és nekem kell jelezni nekik, hogy oppá nem itt lakom. Nincs krdven ahhoz, hogy valaki ott átvegye és futhassak 20 ezer forint után mert az Ebay szerint kézbrsìtett. Már jártam ìgy!

    3. Nem szoktam órákat felhalmozni, direkt mindig csak olyat rendelek ami nekem is tetszik, ha nem vinnék el ne legyen az, hogy mit csináljak az órával. Jelen pillanatban 3 órát arulok, pedig megtehetném, hogy rendelek 6 Parnis Pourtugese-t. Egyébként itt nem szoktam senkinek aladni sőt beìrom, hogy mrnnyiért szereztem.

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák