Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    Kár ezért a meccsért: nem is annyira a vereség fáj, hanem a mértéke (meg valahogy nagyon irritál a norgék vigyora, főleg Herremé). Bár nem láttam végig, az volt a benyomásom, hogy több tényező együttesen okozta, hogy ennyire kikaptunk. Szerencsénk sem volt (sok kapufa, Tóvizi két kihagyott ziccere stb.), nekik viszont szinte minden bejött (jó példa volt az első félidő utolsó, megpattanó Oftedal-gólja). A bírók is, bár konzekvensen könnyen befújták a kétperceket mindkét oldalon, kétes szituációkban rendre a norgéknak fújtak, így hozzájárultak a nagy gólkülönbséghez.

    Kíváncsi vagyok, a folytatásban mire lehetünk képesek. A németek nem tűntek verhetetlennek: a spanyolok elleni játékkal szerintem meg lehetne fogni őket. A románokat pedig remélhetőleg mindenki belead mindent.
    Ami a végső helyezést illeti: a legjobb 12 már matematikailag is megvan. Nem gondolnám, hogy a spanyolok 3 pontot tudnának gyűjteni a hátralevő találkozókon, így szinte biztosra vehető, hogy legalább a 9. helyért játszhatunk majd. Ha még egy meccset tudnánk nyerni, jó eséllyel meglenne a legjobb 8, amit jelen helyzetben kisebbfajta csodaként tudnék értékelni.

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák