Új hozzászólás Aktív témák

  • Gergello

    addikt

    válasz WonderCSabo #2580 üzenetére

    Mocsai most elég szűk keretből válogathatott a sérülések miatt. Gyakorlatilag egy ütőképes sor sem volt ki, nem hogy cserék.
    Ez egy hosszú folyamat volt, ami ezt a helyzetet eredményezte. Mocsai szerint a folyamatos eredménykényszer. Emiatt nem lettek beépítve fiatal játékosok sohasem.
    Ő is sáros azért, mert még tétnélküli meccsen sem rakta be Nagy Laci helyett Ancsint, hogy beépüljön. Nincs is beépülve. Gyakorlatilag egy sor van, már az sem sokáig. Amit régebben csinált Puticcsal, Ilyéssel, Nagy Kornéllal, az hogy egy hibás lövés után leültettem, na ezzel tönkre lehet tenni egy játékost. Ilyés már gyógyul ebből, de ehhez kellett egy nagyon támogató környezet, amit meg is kapott az új csapatában. EHF 4es döntőn az utóbbi 5-6 év legjobb teljesítményét nyújtotta.

    Ha nem kezdjük el azt, amit a norvégok csináltak, akkor nem tudom hova jut a kézilabda. Ezzel a vereséggel attól tartok azt bukjuk el, hogy ez az utolsó nagy generáció mégegyszer lehetőséget kapjunk.

    Kimennek a mostani nagy öregek:

    Nagy Laci
    Iváncsik
    Ilyés
    Harsányi
    Vadkerti Alibi Attila - ő már kimehetne :))

    Utána még marad a dunaferr generáció egy darabig, de utána ?

    Látszik is a Nagy Lacin, hogy ideges, mert:
    - túl nagy a terhelés a klubcsapatban, a veszprémben nincs cseréje, mégsem egy barcelona ahol nyugodtan leülhetett
    - látja a gondokat a válogatottban is.
    Mikor láttad a Nagy Lacit a barcelonában ennyit reklamálni ?

    Kommentedre visszatérve:
    Mocsai azért nem meccselt mert már nem volt kit berakni. Hiába rakta be a Balogot is, ő pont az ilyen gyors mozgású védelem ellen nem használható, de már nem volt más.
    Zubai sérülten játszott, ugyanúgy mint Ilyés.

Új hozzászólás Aktív témák