Új hozzászólás Aktív témák

  • KB.Pifu

    tag

    válasz .impulse. #1231 üzenetére

    szerintem a linkelt meg a neten megtalálható tervek elhagyhatók, mert nem rád íródtak, nem vagyok profi, de a saját tapasztalataimat meghallgatva talán elkerülsz hibákat.

    1 változatosság gyönyörködtet: ha hetekig ugyanazt ugyanolyan keményen csinálod, akkor "kiégsz" , én régen elég durván nyomtam az MP-t, de aztán valahogy semmi se lett jobb, túledzett lettem csak én nem tudtam róla, szóval intenzitás és gyakorlatok váltogatása.

    2 swing minden alkalommal legyen! Én két swing között fekvőtámaszokat csinálok, elég sokfélével dolgozok, de egy nap csak egyfélét, és ez az egyféle is max 2-3 edzésig aztán csere

    3 nem ismerünk téged és a céljaidat sem tudjuk, erő? állóképesség? sebesség?, ha nem mész el instruktorhoz, akkor én csak azt tanácsolom, hogy sokat swingelj és snatchelj és akkor biztos nem lősz mellé. Én magam az erőre hajtok, ha megtudok az egyik gyakorlatból kb 20-t csinálni, akkor váltok tovább a nehezített verzióra egyből, én egyenlőre nem akarok az ismétlések nagy számával menőzni, az ráér majd az egykezes fekvőnél :))

    4 Ncore, van fenn egy órás videó a kettlebellről Pavel előadásában, megmutatja a gyakorlatokat, beszél (angolul) és a végén ad összefoglalóan tanácsokat, ha azt megnézed van irány melybe elindulhatsz

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák