-
GAMEPOD.hu
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Én sose veszek ilyen előre pácolt mindenfélét, pontosan azért, mert nem lehet tudni miből van... Jó fűszeres, piros vagy barna sár fedi a húst, esélytelen megállapítani milyen színe volt eredetileg (ami elsődleges támpont a frissesség / minőség megítélésénél). A másik "jó" tulajdonsága, hogy a lottó 5-ösre nagyobb esélye van, mint arra hogy olyan legyen ami nekem ízlik. Főleg mert agyonsózott/fűszerezett a pác, nem biztosan azért, mert régi a hús, de ki tudja. Vissza is értünk az előző ponthoz
Truss me, I'm an engineer.
-
Essejó
Topikgazda
Az ilyen előre töltött vagy kompakt grillek általában Faszén brikettel vannak töltve. A brikett gyártás meg úgy történik, hogy őrölt lignittel és mészkő porral keverik a cuccot amikor nedvesen összepréselik. Nos akárhonnan nézzük a Lignit a Barna kőszén legfiatalabb verziója, az ott felszabaduló füstök igazából nem valók a nyílt tűzi ételkészítéshez. Egyetlen egy Szmoker-t gyártó cég sem ajánlja a brikett használatát a készülékbe. Egy nyitott grillezőbe, vagy egy tűzkosárba a bogrács alá még elmegy, de egy zárt pl gömb grill, vagy pláne szmókerbe sosem tennék brikett-et.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topicja
- Szevam: Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- sh4d0w: Rebel Moon - Ne nézd meg!
- Házimozi belépő szinten
- Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...