Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    válasz Precorus #35 üzenetére

    Az ilyen előre töltött vagy kompakt grillek általában Faszén brikettel vannak töltve. A brikett gyártás meg úgy történik, hogy őrölt lignittel és mészkő porral keverik a cuccot amikor nedvesen összepréselik. Nos akárhonnan nézzük a Lignit a Barna kőszén legfiatalabb verziója, az ott felszabaduló füstök igazából nem valók a nyílt tűzi ételkészítéshez. Egyetlen egy Szmoker-t gyártó cég sem ajánlja a brikett használatát a készülékbe. Egy nyitott grillezőbe, vagy egy tűzkosárba a bogrács alá még elmegy, de egy zárt pl gömb grill, vagy pláne szmókerbe sosem tennék brikett-et.

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák