Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz gergo5991 #259834 üzenetére
Montin az elől 34 hátul 10-es felállás már bőven élhető az átlagtól combosabb embereknek is szerintem. Nekem most 32-11 van, de még mindig én vagyok a szűk keresztmetszet.
Elméletileg Sram Eagle esetén 38-as tányér a max amit előlre fel lehet rakni. Ahogy nézem Nino Schurter is 38-as első tányérral megy. -
Fall-N
veterán
válasz gergo5991 #259834 üzenetére
Ha összességében meg vagy elégedve a Cannondale-lel miért nem cserélsz csak hajtást? Vegyél másik integrált hajtóművet, amire felmegy/felmennek a nagyobb tányér(ok) és meg van oldva. Elvileg létezik 2x12 is csak rohadt ritka, így lehet kapni első váltót is hozzá, a hátsó váltó lekezeli általában.
Például az én Funn hajtóművem is gyárilag 1 NarrowWide tányérral van szerelve (36T) de ott a csavar helye a kisebb tányérnak, így elvileg lehet belőle csinálni 2x hajtást (amit nem fogok). Erre a BSD-re lehet kapni 48T/42T/40T tányért is, ami bőven elég lenne neked. Kisebbre meg mehet a 30/32T.
Vagy van Shimano 3x/2x integrált hajtómű is, így a lehetőség adott. Csak nézd meg mi fér el a vázba (ne érjen bele a láncvillába, boost, nem boost stb.).
Vagy a másik lehetőség, hogy leszereled az egész 1x12-t és eladod, helyére veszel 2x10-et vagy 3x10-et, bár szerintem elég a 2x10 is bőven.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest