Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz 6030D #156596 üzenetére

Télen többet tekerek aszfalton, mint terepen, ilyenkor a célom csak annyi, hogy szabaduljak ki a betondzsungelből a levegőre és tartsam fenn a formámat tavaszig. Különösebben nem érdekel amúgy az átlag és a megtett táv, csak van egy szint, ami alá nem akarok adni és persze ha év végén sok-sok km és szint lesz mögöttem, akkor büszke leszek magamra... mert ki nem az? :D . A 20-as átlagról meg annyit, hogy nekem örülök, ha aszfalton összejön, valamiért most nehezen megy a szekér... tavaly mentem 27-es átlagokat is alapozó pulzuson a montival, jó lenne idén is felturbózni a formámat annyira, amire kezdődik a "bringaszezon", tavaly nagyon jó érzés volt magamhoz képest csúcsformában kezdeni a tavaszi terepezéseket, mert sosem én voltam a bandában a hátráltató tényező. Értsd: ha jó a formám, tekerhetek a bandával úgy, hogy nyugodtan pihenhetek, fotózhatom a pillangókat, vagy amit akarok 10 percenként és csodálhatom a madárcsicsergést úgy, hogy a többiek végig mögöttem vannak és kihajtják a belüket ;]

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák