Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- World of Tanks - MMO
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Battlefield 4
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz StLui #139785 üzenetére
Nincsen olyan jeladóm, de szerintem az nem feltétlenül szükséges.
Biztos jópofa a távirányító, de nem akartam a kormányt tovább zsúfolni.trialboj: Általában hobbi használat mellett 2000km után érdemes kis szervizt csinálni, ez az 50 órás lower leg, szét kell húzni a villát, kifolyik a kenőolaj, villalábba belefújsz isopropyl alkoholt, egy hosszú műanyag pálcára csavart tiszta ronggyal kitörlöd belülről, ha kell többször is. Én bele is szoktam világítani egy erősebb lámpával, hogy lássam tényleg tiszta belülről. A szivacsgyűrűket ki kell venni, ha nem nagyon koszos, akkor elég megtisztogatni, szintén alkohol, majd megáztatod a kenőolajban. Ha nagyon koszos, akkor jobb cserélni. mehet vissza a tiszta és olajban áztatott szivacsgyűrő. Szimmeringre belülről kell tenni telózsírt (Sram butter vagy Motorex prep M). Én telózsírt teszek a perselyekre is. Aztán összetolod a villát félig, alulról feltöltöd a szükséges mennyiségű és viszkozitású kenőolajjal. Utána összetolod teljesen, alsó csavarok vissza, készen van! A nagy szervizt nagyjából 6000km-nél érdemes megcsinálni, tehát két kis szerviz, majd harmadikra a nagy jön. Itt már nem csak a villát húzod szét, hanem kiveszed a becsúszókból a csillapító és rugózó egységet is. Be kell építeni egy komplett service kit-et, ami tartalmazza az összes tömítést, o gyűrűt, új szimmeringet. A csillapító egységben is olajat cserész. Utána a végén a lower leg szervizzel fejezed be.
RS villákra nem jellemző a kotyogósodás, de minden elromolhat. Ha így van, ki kell cserélni a perselyeket, utána elvileg jónak kell lennie. Ha igazán zúzós villát szeretnél, akkor vegyél egy 120mm utas Pike-ot.
SID tudtommal szintén 32mm-es becsúszókkal rendelkezik.És, hogy mit vegyél? Mostanában sokan szidják a Charger 2-es csillapításokat, így inkább olyan RS-t néznék, amiben Charger 2.1 van, ezek az új 2020-as villákban lesznek.
Ha valami újra vágysz, esetleg próbálj ki egy DVO Sapphire villát, 32-es becsúszóval van 100mm-es, 34-es becsúszóval 120mm-es. [link]
Ha én villát cserélek, a következő tuti, hogy egy ilyen lesz:
DVO Diamond D1
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- PlayStation 5 Pro teszt
- Revolut
- Milyen routert?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest