Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
4k környékért mi a legjobb lámpa itt DX-en vagy eBay-en?
Bár őszintén szólva, kicsit sűrűn beszéltek arról, hogy ez-az éppen bedöglött, vagy most meglett csinálva, ez az lett cserélve stb nem bizalomgerjesztőNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz ludsimon #6972 üzenetére
Azért félreértés ne essék, nem Nitghtrideolni akarok, és nem is Fotonágyút szeretnék semmi pénzért, meg ne adogasd hozzá a járulékos költségeket, csak maga a lámpa, melyik a legjobb ami 5k alatt hozzáférhető, vagy esetleg csak úgy átlagosan legjobb ár/értékű
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Baromi informatív oldal
Rosszabb mint az Ebay esküszömNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Ilyen készítményt valaki rendelt már eBayről? Ennyiért baromi olcsó L-Karnitine de amúgy meg korrekt eladónak tűnik, és nem is kína hanem eu-n belüli, meg van sok jó cucc...
-
DemonDani
addikt
válasz ludsimon #7047 üzenetére
Majd terjed a szervezetben az eBay
Amúgy viszonylag kevés az elhalálozások száma a feedbackek között
Persze félek de hát 1szer élünk, és mostanság nem is vagyok biztos abban hogy jó sokáig élni ebben a világban inkább gyorsan mindent ki kell próbálniNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Ez a szilikonzsír milyen cucc? láncnak mennyire lenne jó ilyesmi, használt már valaki ilyen cuccot?
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
Ritchey Logic vázra épített nagyon olckúl kera gyüjtőknek ennyit még simán meg is érhet, azért nem egy sűrűn előforduló cucc dísznek szép lenne
-
DemonDani
addikt
[Bontrager Race XLite]
best buy kormányszár 5k itthon 14ért találtam, nem tudom mennyire reális, de ilyet nem igen hamisítanak[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz Teasüti #7297 üzenetére
Mi a keret? Mert nem határoztad meg, na most ilyen fogaskoszorú is kell neked, vagy csak kerekek? 15-20ból tudsz építeni újat Shimano Alivio agyakkal valami B+ felnivel DT küllökkel fogassal vagy annélkül
Olcsó kerekek ezek, nem biztos hogy olcsón szeretnék használt kereket venni, 72 küllő tuti akadna benne csálé is, stb...NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #7302 üzenetére
Ingyenes a leve
szal mai árfolyamon kerek 5k a teljes ára, azért ennyiért a lowcost neves megy itthon.NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #7302 üzenetére
ha már dupla lett az operának hála...
(#7303) Manitou
a súly nagyon nem minden azért. mostanim is könnyebb B+ ...[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
[95g-os nyereg] 33ért
csak mert vki linklet multkoriban valami 88g-os izét 100k felett, ez kifejetten jutányosmilyen fura, azért fizetünk, hogy minél kevesebb anyagot kapjunk
(#7308) Manitou
nem rossz cucc csak a 25,4mm miatt eléggé meg van lőve, gondolom ezért is pihen a polcodon[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
noname anya 64db: 768Ft
dt küllő 64db:......... 2560Ft
Vuelta Airline 2db:.. 5398Ft
Acera e-h agy:....... 5184Ft
fogas HG20:.......... 2470Ft
ÖSSZESEN:......... 16380Ft
ez a minium.
+2500Fttal többért kapsz Deore első, Alivio hátsó agyat, +500 esetleg egy HG30as koszorú, gondolva a jövőre, felninél kicsit nagyobb a befektetés, ott jó +4000Fttal többet kell költeni ha a lentebb ajánlottak között keresgélsz.(#7329) Xantomas
remélem most okosnak érzed magad
régi Airline-ok nem hiszem, hogy változtak bármit is, bár nemtom mióta van a Rigida kezében[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz tzimash #7332 üzenetére
4000km körül esélyes lehet, de érdemes ellenőrzni, ha a pénztárcád nem nagyon engedné éppen.
sorral akkor kell ha esetleg nagyobbra váltasz 8>9re, mert ott másfajta lánc kell (csak itt 7>8ra nem meg 9>10re sem)NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz Manitou #7341 üzenetére
Esetleg konkrétabb ajánlásnak biztos nagyon tudna örülni Teasüti, azt én is könnyen kijelentem hogy nem jó. ebikeon (innen keresett) 8900ig minden gagyi kerék "piroskosaras".
8900ért meg Disces van, szal még drágább kellAmúgy meg egy 40ezer Ft-os bicajra úgy szoktak költeni, hogy "a legolcsóbbat ami van", én tisztában vagyok vele, hogy 1 forintot nem kéne költeni ilyesmire, de ki milyen elvetemült... magának dönt.
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #7351 üzenetére
Suntour XCR
[link]
amúgy egyáltalán nem vészes az a 2125g, legalábbis papíron
hopp megelőztek XCT hű hát igen, akkor rosszul silabizáltam ki a képről
ennek már "nincs is" gyári adata[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Ma 22.05-től a HírTV-n megy majd a Riporter Drótszamáron.
Xantomas
Nem most nem
és honnan fogod megtudni hogy nem hazudtak? Megveszed és kiderül hogy hopp, itt bizony lilaköd van azért ha fizetnek a cikkért, onnantól nehéz helyén kezelni a dolgot szvsz.[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
[link]
egy ilyen Scandium kormány mennyire lehet megbízható?NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #7389 üzenetére
Hasonló áron van karbon is, de gondolom akkor már inkább a Scandium ha ennyit szánok rá?
Karbontól tényleg lehetne jobban félni, mert itt a Scandium pl olyasmi súlyú mint a karbon, maximum a rezgéselnyelés lenne jobb (ha jól sejtem)Sün
Karbonod nem volt/van? csak hogy milyen ahhoz képest a kényelem
KCNC Scandiumja azonos súlyú, még lehet hogy ugyan az is mint ahogy venember83 írta[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
igen pont ez az aggályom a noname karbonnal kapcsolatban, nem tudom mire tervezték... és az ott sokat számít ugye...
Noname Scandiumnál megvizsgáltam hogy a nevesebb termékeknek milyen a "súly csoportja" és arra jutottam hogy nagyon hasonló, és mivel a Scandium alu ötvözet nem tudom mi gond lehetne ha azonos az anyag mennyiség, meg azonos az ötvözet akkor gondolom azonos a kialakítás és az erősség is.
Tapasztalatokat ne tedd már off-ba az a lényeg!
(#7400) Teasüti
ha kell nekik a bringa gondolod ezze visszatartod? magadat megszivatod, és annyi, butaság lenne... szvsz[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
[link]
vidd el ezt a merev Scott-ot XL a te méreted
Vagy a Merida, ha nem akarsz 100ezret költeni. De ha belefér a 110ks Quartz akkor nem tudom miért nézelődsz ilyeneket, ebben az árban 10k is vízválasztó lehet...[link]
itt van ez ha 100at is költenél ha kell, akkor ezt vedd(#7404) Teasüti
botcsinálta a legrosszabb faj, az tör zúz ha kell neki valami (ezeknek a származásánál fogva nincs "muszaki" érzékük, de kell nekik.(#7407) dqdb
ne menj marketingesnek dicsérni kell a portékát, jó volt az az önálló éltetet élő nyeregcső nem? hozzád igazodik... kell jobb? figyel rád.
amugy milyen nyeregcsöved van? mintha említetted volna de már nem vagyok biztos[ Szerkesztve ]
-
-
DemonDani
addikt
9 sebességes lánc (HG73) jó a 8sebességes rendszerhez nem? Legalábbis logikám szerint jónak kéne lennie, annyival nem vékonyabb talán hogy ne menne rá a 8sebességes cuccokra
Láncoknak a bevonata amúgy tényleg véd? Szóval a Cinkbevonat ténylegesen megakadályozza a korróziót?
-
DemonDani
addikt
válasz Teasüti #7467 üzenetére
Feltételezem nem szokott az időn állni egész évben...
Enyém télen-nyáron napi 6-8órát van szabad ég alatt. 1év alatt is hót rozsdás tud lenni, kenés ellenére is, télen 2 naponta kéne átkenni, talán akkor nem kapná meg de szerintem az is kevés lenne.NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz Cathfaern #7512 üzenetére
furcsa hogy siófok előtt felvisz a 7-es útra, holott szépen végig lehetne menni a Balaton-parton már azon a szakaszon... rövidebb is...
dqdb
aszem te írtad a maps hülyeségét
nézd meg a bingmaps-on Tiszafüredet, illetve TiszafüredeketNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Continental City Ride-ot vennék a helyedben, jobban én még nem találtam, Schwalbe között kerestem volna az utódját, de nem leltem jobbat, mert a konkurensek sokkal nehezebbek voltak. ha vigyázol biztos nem lesz defektes, kicsit nehéz talán 680g asszem, de ilyen áron ez normális, és amíg nincs nagy eső, vagy homok, addig megállíthatatlanul halad előre! nyálkás úton is nagyon tapad már, télen ha van hó, akkor szintén lehet vele menni 15-18km/hval kanyarban is.
szal Jég (ónos eső) intenzív esőzés és homok amit nem bír, egyéb környezetben jól fogja az utat.
-
DemonDani
addikt
[link]
Vigyázzatok a Nokia útvonaltervezésével nehogy valaki odavesszen az Orosz vadonbanNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
[link]
Uh nagyon durva ez a velociped! Azért a kormányért ölni dugnék egy ss-reNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #7584 üzenetére
főleg mert depressziós lesz ha a végén ennyi marad belőle
-körülbicajoztam a balatont
-az jó.nincs kivel átbeszélni hogy mi mindent láttál 1 nap alatt mintha nem is lett volna
mondjuk én félúton fejbe lőném magam az unalomtól
-
DemonDani
addikt
válasz fpeter07 #7600 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani.
Sőt nem is biztos hogy konkrét defektvételem kell egy guminak, érdemes figyelni a szövetsűrűséget is, néha lehet jobb mint egy olcsó "defektvédelemmel elátott" gumiMilyen felhasználásra kellene, milyen méret?
(csak h legyen valami low válasz is, 2-3000 között Kenda-t biztos találsz)
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz fpeter07 #7603 üzenetére
Sok dolgotól függ, vannak defektálló gumik, de a súly miatt az oldalfala könnyített, szerintem volt már itt valaki aki pont ezeket szidta, rémlik valaki de hülyeséget nem akarok mondani.
Amúgy nekem Smart Sam van, 5-6k között mozog, teljesen jó XC guminak tűnik de azért még 1500km után nem akarok tapasztalatot mondani, egyenlőre defekt nem volt, elég jó a középső futófelülete, elvileg van defektvédelem is, tapad is nagyon eddig minden körülmények között kivétel a homok.NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Teflonzsír Spray-t valaki próbált már? Mert eddig ez a legvonzóbb a tulajdonságai alapján, és mivel spray formában van, feltételezem befolyna a láncba rendesen, és rendkívűl tartós, ipari felhasználásra, vízálló is stb, szal csodaszer
-
DemonDani
addikt
A gumi nem ilyen kellene (de azért kösz ), csak úgy maga Conti, csak vmi más mint, gondolom olyanból is van szemét, vagy inkább "ipari hulladék"
De amúgy ha Hevesen át jössz összefuthatunk, megyek veled kicsit ha nagyon magányos vagy.NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz Motaba78 #7651 üzenetére
elég rossz vétel... keresgélj még, a javaslat hogy mininum hátsó váltónak Alivio ( Deore SLX) legyen ami ebben az árban minimum elvárható, többi része még csak csak rendben van, de első villában is kerülendő ennyiért már az XCM XCT, XCR kellene legalább egy egy RockShox inkább.
Ez szerintem jó 90et ha megér...pl ezek jobb vételek már 130ért ezt a kellyst választanám de ha sporolni akarsz elmegy az RM is 100ért esetleg egy Epik 50 meg a többit is nézd meg itt a 2010es Kellysek jó áron vannak
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Nem tudhatom, hogy a te barátnőd hogyan száll fel, ha átlépni szokta a vázat akkor bizony sokkal nagyobb, mert az outi-t "pontosabban" veszik méretre.
Egy monti meg egy outi felsőcsövének a magassága nagyon eltér, az Outinál egy 175 cm magas embernek nem árt egy 54cm-es váz míg egy átlag monti váz 46cm-es lenne ugyan ezen a ponton na most azt már nem lehet pl átlépni sehogy... ha szokott szoknyát hordani akkor nem lenne praktikus a ffi váz[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz fungeld #7665 üzenetére
én most éppen Teflonzsír sprayvel szemezek erősem, de amúgy a TF2-t szokták ajánlani ha jól tudom, szóval az megfelelő szerintem
(#7666) Teasüti
Főleg manapság... H4-H6 imbusszal szét lehet szedni atomjaira egy kerát H1es kellhet még esetleg tárcsaféknél meg valami általánosabb kialakítású csillagos (PZ1) talán de ez inkább váltónál amit meg azért menet közben nem sokat állítanak, sőt eleve nem sokat állítanak a végpontokon normál esetben[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz fungeld #7668 üzenetére
te aztán tényleg bizonytalan vagy
Igen, rendeld meg a TF2-t
(#7669) Teasüti
most átfutva, nincs benne 1-es imbusz én pl nem tudnám a tárcsafék fix oldalát állítani, mert van benne egy H1-es rögzítő csavar(#7671) Flow (szerk powa )
Ezért mondtam hogy menjen el és próbálja ki egy boltban, akár többet is.
Lehet itt ledarálni 20ezer karakteres tudományos maszlagot is, ami semmit nem ér, mert nem lehet kizárólagosan megállapítani az emberi test felépítését, csak a nagy átlag alapján megtippelni[link]
pl itt oldalt kattintgathatsz Female/Male között és a geometriai méreteket is pontosan meg tudod nézni, de így nem sok a különbség, viszont ami szemre nem sok, a valóságban igen is az lehet... szal megtévesztő, tényleg próbálni kell ilyen különleges esetekben, főleg ha nem ült még outin esetleg.[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz Teasüti #7690 üzenetére
inkább vidd szervízbe...
centrírozó állvány nélkül nem annyira ajánlott nekikezdeni olyannak sem aki amúgy mindent otthon csinál. Élesben próbálkozni nem olyan jó, esetleg ha van min gyakorolni, akkor az ajánlottNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
[link]
ez amúgy milyen állvány lehet? ha tényleg nagyméretű masszív korrekt szerelőállvány akkor az a 9200Ft nagyon kedvező ár neki, lehet még meg is érne ennyit, a sok masszív szopás helyett ami a bringa kerülgetése és állítgatására megy el hogy jól is álljon hozzá is férj és el se dőljönMás:
Szilvásváradon milyen a bringa bérlés? Megoldható, tapasztalat?NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Hát igen ezt a kölcsönzőt találtam én is, de elég drágának gondolom, bár fene tudja... De jobb lenne vhogy megoldani saját szállítását csak 3szor is át kell szállni vonaton... sok utánajárás vár rám asszem
Állványt jah most néztem, hogy amit linkeltem mintha nem lenne hozzá a tartó csak maga az állvány, szal nem lehet ilyen olcsón megúszni...
-
DemonDani
addikt
Szar a közlekedés...
Párommal megyek aztán ez a verzió sem játszik, pedig szivesen bevállalnám, így hogy "csak" 70km jut 1 napra...
Kormánynál fogva tolom magam mellett az ő keráját, fel a hegyre Azt hiszem meglesnénekMez ötletet köszi +1
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz Napfénysüti #7700 üzenetére
én mindig ilyen "huzat" mentes Boardshortban tekerek... szellőséssel nincs gond, ha izzadok mint a ló esetleg azzal sincs gond, ha jön az eső azzal sincs gond... szal semmi gond, csak azt nem szeretem ha pl nagyon bő, belekap a szél gondolom nem segíti elő a haladást sem, meg a dqdb által említett erdős körülmény sem lenne a legjobb, szal ki kell tapasztalni, milyen "esésű" a jó. (itt is vannak szabásban különbségek)
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB