Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
Keresek olcsón valami alsó kategóriás PCI-Express kártyát. x300-től, valamint nVidia 6200-től kezdve bármi jöhet, 3-4 ezerig.
Mai átvét lenne a legjobb, de ha nem, akkor majd egyeztetés után kiderül.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
fero02
nagyúr
Van-é vkinek eladó sorban kisebb kapacitású (20-80 Gb) ata-s noti vinyó?
-
gabe_
őstag
-
-
alázógyík
addikt
válasz chipi-85 #9970 üzenetére
Figyu, én is voltam már 1000 disznóvágáson is. Az teljesen más.
A kajának azért nem vagyok az ellensége.De ez egy egyszerű eset, bár nem értitek.
Volt egy tengerimalaca, amit ápolgatott, etetett, simogatta, tehát mondhatni megszerette.
Nem kell 1etérteni vele, nem kell sajnálni, de minek még b@szogatni is?!?
Most kimúlt, és így könnyebb neki, hogy leírta. Nem olyan bonyolult ez.[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Ez egy faszság. Az ilyennek max. akvárium való, legalább 30 guppival. Nem kell családtagként kezelni őket. Én a mostani fialásból átlag heti 5-6 kismacskát földelek el, mert a kutyáim játszottak velük. Ha nem marad, hát nem marad. Őszre úgy is jön az új alom. És ez nem szívtelenség, hanem az élet rendje. Ha mind megmarad a kezdetektől, és azok is szaporodnak, már több ezer macskám lenne. (Ész szok, óccó, finci leveszkét lehetne cinálni. )
(#9971): Simogatni, etetni, szeretgetni a zasszonyt kell, nem egy tengeridisznót. Tipikus panelpatkány mentalitás.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
KTU
addikt
válasz GrandeP #9958 üzenetére
óóó, nem tudtam elolvasni, az eleje elég foghíjas
. 57 napra ki..sztak, nem is értem, Közösségépítő, HÁZIGAZDA, PH! nagyúr,amúgy meg,
nem engedek a lakásba semilyendögötállatot, azoknak szerintem nem velünk 1 lakótérben a helyük
jönnek azok maguktól de azokat meg kiírtom
vannak kutyáink szigorúan az udvaron, néha lemehetnek a pincébe jeles napokon, Szilveszter, nagy vihar / hidegja nem is,
vannak állatok, halak
csendben vannak, nem szaladgálnak el, nem büdösek, nem dobálják szét ami bent van náluk, valahol láttam kalitka kb. 1,5m-es környezetébe magok meg még kitudja miizé, nem is IT fórum ám ez
most látom OFF-TOPIC-ok közt van[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #9986 üzenetére
-
TeeBee73
veterán
válasz WunderKinder #9986 üzenetére
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
george11
addikt
válasz alázógyík #9981 üzenetére
Miből maradtam ki megint
Mi lesz így a topiccal egy héten át?
Amúgy mióta ilyen jólnevelt napköziscsoport a Logout? Valamit beszól egy blogban, és kirakják egy hétre Az anyját szidta, vagy mit írt?[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
faragojof
őstag
Akkor most én sem írhatom hogy a kutyáim szerint minden macska kutyakaja? És mondjuk nem csak a kutyáim szerint...
Meg különben is? Mit kell ömlengős kisregényt írni pár tengeridisznóról, amik olyan szaporák, ha nem lennének rövid életűek mint egy kozsó zenekar, akkor elözönlenék a földet? Még arra sincs idő hogy hozzánőjjenek az emberhez. Mert az almokat ássa el sorban a kerámia hangszóróban..."Formicate Under Command of the King,,
-
bsh
addikt
-
george11
addikt
ez vótmá?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Spórolós topik
- Half-Life 2
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs