Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
válasz forintuser #49037 üzenetére
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bsh
addikt
de amúgy hogy lett a min.32 max.33 átlaga 31?
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Most laktam be néhány csirkemadár állat lábaiból készült pörkölttel, így nem sok hangulatom van mozogni, dolgozni, meg úgy egyáltalán semmihez
Ui.: söröm is van, mitöbb nem félek használni....
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz forintuser #49058 üzenetére
Csináltam már pár porke fuchs felnit. nem áll fel rá a cerka, mert se nem szép, se nem extra valami ...
-
forintuser
őstag
-
george11
addikt
válasz forintuser #49060 üzenetére
-
DeltaPower
addikt
válasz forintuser #49060 üzenetére
Egyből jobb
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
e homárok
-
fero02
nagyúr
-
george11
addikt
-
Devid_81
félisten
-
bartucc
addikt
válasz george11 #49059 üzenetére
De most komolyan, van még olyan felni, amire feláll a cerkád, egyáltalán?
Nem mintha felnire kellene normál esetben felállnia, de ilyen homártopicnál minden megeshet... bár az utóbbi pár hsz-ás már-már rácáfol a homárságra, de érzem én, hogy csak álca.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
válasz bartucc #49071 üzenetére
Hát, ha azt nézem, hogy 6 év, az 1460 nap, és nem napi egy garnitúra volt nálam, akkor szerintem már nem áll fel egyikre sem 2-3000 garnitúra után már mire porcosodna a cerka ?
Darab-darab ... megcsinálom, mert igény van rá, és csókolom."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
tebee kölke lehet ez ?
-
Chaser
legenda
első
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz forintuser #49079 üzenetére
Apám mondja mindig, hogy göndör punciszőrrel minden betegség gyógyítható
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
OFF:
Canon SX 20 IS érdekel valakit? Napellenző elveszett valahol az alpokban, minden más megvan, doboza is. 4gigás sd kártyával adom.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Devid_81
félisten
-
george11
addikt
-
Devid_81
félisten
...
-
Outlander
addikt
Tudom nem sok mindenkit érint, de ...
A BÁRKA
3.ÉVAD PREMIER OKTÓBER 12-ÉN 19.00-TÓL! AXN.HU
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
-
daninet
veterán
válasz bartucc #49097 üzenetére
Fél szemmel néztem tegnap a meccset, hát nem tudom lehet-e lentebb a magyar foci
Ha Tetris szerűen kitöltötték volna a kaput a játékosok, és 90 percig ott fekszenek legalább X lett volna a meccsMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest